#etårmedgenbrug - Frederikke Mundus

Følg med i Frederikkes udfordring #etårmedgenbrug her på siden og på vores instagram 

@rodekorsgenbrug

Frederikke Mundus

Frederikke Mundus

@genbruget

  • 27 år
  • Fra Karise

"Jeg tror, min største udfordring bliver at finde undertøj og sokker, som jeg synes, ser så lidt brugte ud, at jeg har lyst til at købe dem"

Hvilken rammer har du sat for udfordringen?

Jeg har stillet to krav til mig selv i forhold til denne udfordring:

1. Det første er, at jeg tillader mig selv at købe ét par solbriller fra ny. Det ved jeg allerede nu, at jeg har brug for, og der er ganske få solbriller i genbrugsbutikkerne på denne tid af året.
2. Det andet er, at ALT andet jeg køber til mig selv, min mand, min søn og vores hus skal være genbrugt - alt fra gafler til trusser.

Hvad vil du gerne opnå?   

Min ambition med at deltage i denne udfordring er at presse mig selv til at genanvende og -bruge endnu flere af de materialer, som allerede er blevet sat i verden. Jeg regner samtidig med at jeg, ved at stille kravet til mig selv om at absolut alt skal være genbrugt, tvinger mig selv til at kigge nogle af de steder i genbrugsbutikkerne, som jeg normalt går hurtigt forbi. Samtidig har jeg også en ambition om, at jeg ved at dele denne udfordring kan være med til at inspirere folk og vise, at man ved at træde ind i genbrugets vidunderlige verden, kan gøre sig selv til en pirat, der leder efter skjulte skatte.

Hvad tror du bliver din største udfordring med et år med genbrug?

Jeg tror, min største udfordring bliver at finde undertøj og sokker, som jeg synes, ser så lidt brugte ud, at jeg har lyst til at købe dem. Hvis ikke jeg finder det, må jeg blot nøjes med det jeg allerede har.

Er der noget du savner, ved ikke at købe nyt?

Letheden. Det er meget let at købe nye ting, og sommetider lidt besværligt at købe brugt. Eksempelvis hvis man skal hente en sofa, alternativt til at få den leveret i indkørslen. Det savner jeg! Men til gengæld er der så mange andre fordele ved genbrug, som jeg ikke være være foruden.