Stil

Genbrug, vintage, second hand – I Røde Kors' flere end 235 genbrugsbutikker kan du finde det hele!

Hvert år bliver der afleveret over 7.000 tons tøj i vores blå genbrugscontainere landet over. I butikkerne ender både det nye tøj, du aldrig rigtig fik brugt, og det gamle tøj hvor hver en tråd rummer en historie.

I mange af butikkerne gemmer der sig også smukke og finurlige ting til din bolig lige fra små nips ting til større møbler. Der er ting klar til brug, og der er ting, hvor kun din egen DIY kreativitet sætter grænserne.

I dette års Stil magasin har vi fået hjælp af dygtige og kreative stylister til klæde en række kendte personligheder på - i genbrugsfund!

 

Stil 2016 / Birgitte Hjort Sørensen

 

Inspiration til god Stil

Vi håber, at magasinet kan inspirere dig til at lede i vores gemmer for at sammensætte unikke sæt, der passer lige ind i dit personlige udtryk. Få meget mere inspiration på Røde Kors’ Instagram: @rodekorsgenbrug. Hver gang der bliver sendt et stykke genbrugsguld henover disken, kan vi omsætte pengene til at hjælpe mennesker i nød – både i Danmark og ude i verden. Det er god stil!

God fornøjelse med magasinet, og held og lykke med jagten på dit næste genbrugsfund. Du kan se mere god stil på Røde Kors butikkernes instagram her.

 

Stil er for både for mænd og kvinder

I år har vi været så heldige, at fem fantastiske kvinder og mænd har sagt ja til at lade sig style til God Stil magasinet. Der vil derfor være masser af inspiration at hente for både mænd og kvinder. I årets magasin vil du kunne se Birgitte Hjort Sørensen, Jesper Nøddesbo, Stephania Potalivo, Mathilde Gøhler og Natalie Madueno.

Som noget nyt i år har vi sammensat forskellige billedserier med møbler til jer. Vi håber, de kan bringe inspiration til, hvordan man kan gøre genbrugsmøbler til en del af sin stil derhjemme.