RackBuddy

 

Om RackBuddy: RackBuddy er en dansk designvirksomhed, som siden 2013 har hjulpet deres kunder med at skabe fleksible og skræddersyede indretningsløsninger til garderoben. Med tøjstativer og ophæng lavet af industrielle vandrør gør RackBuddy det nemt at skabe et rustikt, nordisk og personligt hjem. RackBuddy har to butikker beliggende på Frederiksberg og i Esbjerg og sælger derudover også deres produkter online til store dele af Europa. Dyk ned i designuniverset på RackBuddys hjemmeside.

Hvorfor er RackBuddy medlem af Røde Kors Erhvervsklub? Hos RackBuddy tror vi på vigtigheden af at tage et socialt ansvar. Vi er en lille virksomhed, hvor vi arbejder tæt sammen. Derfor ved vi, hvor vigtig tillid og fællesskabsfølelse er - både for arbejdsglæden og for engagementet i virksomheden. Partnerskabet med Røde Kors ser vi derfor som en forlængelse af de værdier, vi i forvejen praktiserer. Røde Kors står for ansvarlighed og samfundsansvar, og deres hjælp over for sårbare mennesker i Danmark og udlandet vil vi i RackBuddy gerne støtte op om og tage del i.     

Hvordan kommunikerer RackBuddy om deres medlemskab? Vi fortæller eksternt om vores engagement i Røde Kors via vores forskellige kanaler, fx på sociale medier, på vores hjemmeside og i nyhedsbreve, i sammenhænge, hvor budskabet er relevant. 

Effekt i virksomheden: Hos RackBuddy tror vi på, at det at tage social ansvar og agere som et forbillede udadtil er med til at præge vores virksomhed i en positiv retning. Det skaber stolthed og glæde hos os selv og vores medarbejdere at være med til at gøre en forskel for andre, og det styrker os i de værdier, vi i forvejen synes kendetegner vores virksomhed. Samtidig er vi glade for, at vi også udadtil over for kunder og samarbejdspartnere kan vise, at vi som noget helt naturligt tager ansvar for den verden, vi alle er en del af.   

rackbuddy

RackBuddy og ansvarlighed

”Udover vores engagement med Røde Kors og andre velgørende organisationer, som bidrager til samfundet i lidt større skala, er vi hos RackBuddy også meget optagede af at gøre en forskel på det nære plan. Den skabertrang og arbejdsglæde, som RackBuddy er bygget på, vil vi gerne give videre til andre. Derfor har vi haft et samarbejde med Esbjerg Arrest, hvor vi giver de indsatte muligheden for at løse nogle forskellige opgaver. Det tror vi på hjælper dem med at genfinde en motivation og en arbejdsglæde, som vil gøre det nemmere for dem at holde sig ude af kriminalitet, når de en dag er ude i samfundet igen. Derudover har vi også samarbejdet med Esbjerg Produktionsskole, hvor de unge, som ofte har brug for hjælp med at finde deres retning i livet, har fået mulighed for at prøve dem selv af i håndværksfaget ved at hjælpe med at skære rør til vores produktion. Det er i disse nære tiltag, vi især føler, vi kan være med til at gøre en forskel - både for den enkelte og for samfundet som helhed.”