Sports Group Denmark og Røde Kors giver sport og fællesskab til udsatte børn

Cirka hvert 10. barn i Danmark lever i en familie, hvor økonomien er presset og det rammer især børnene hårdt. De må undvære det, som andre børn i Danmark tager for givet. Der er ikke råd til oplevelser og sport, hvilket gør at de ofte føler sig anderledes og udenfor fællesskabet. Det fortjener ingen, for det at have fritidsinteresser er sundt og giver gode relationer og stærke fællesskaber.  

Derfor går Sports Group Denmark og Røde Kors sammen om at hjælpe udsatte børn ved blandt andet at give dem gavekort til sports- og fritidsudstyr, og dermed chancen for at dyrke sportsglæden og muligheden for et aktivt fritidsliv med gode oplevelser sammen med deres kammerater.

"Sports Group Denmark og vores ansatte sætter stor ære i at kunne arbejde sammen med Røde Kors omkring børn og sport. Røde Kors har et værdisæt som ligger meget tæt på vores egen omkring samfundssind og det at skulle hjælpe og gøre en forskel, hvor man kan. At vi så kan skabe fælles front i samarbejde med SPORT 24 - vores største kunde i Danmark – på dette projekt og hjælpe andre mennesker til at få det bedre, giver SÅ meget mening for os." – Bjarne Jeppesen, CEO Sports Group Denmark

SGD Fodbold