SPORT 24 og Røde Kors giver sportsglæden videre til udsatte børn i Danmark

Cirka hvert 10. barn i Danmark lever i en familie i en svær situation, hvor særligt økonomien er presset. Når en familie har det svært, rammer det især børnene hårdt. De må undvære det, som andre børn i Danmark tager for givet. Der er ikke råd til oplevelser, fritidsinteresser og sport. Det betyder, at de børn ofte føler sig anderledes og udenfor fællesskabet i skoleklassen. De kan ikke være med, når vennerne går til spejder eller håndbold, eller vise deres fodboldtalenter i skolegården. De børn bliver efterladt på sidelinjen. Det fortjener ingen, for sport og fritid er sundt og giver gode børnefællesskaber.

Derfor går SPORT 24 og Røde Kors sammen om at give udsatte børn gavekort til sports- og fritidsudstyr. For sport, fællesskab og venner gavner alle.

"Når man som virksomhed ønsker at gøre en forskel, kan det være kompliceret og svært at finde de rigtige samarbejdspartnere. Men valget var ikke svært, da vi blev præsenteret for de tanker og ideer der ligger bag et Dansk Røde Kors’ projekt der støtter udsatte børn og familiers muligheder for at dyrke sport og være en del af dette vigtige fællesskab. Dansk Røde Kors gør en forskel og vi er glade og stolte over at kunne bidrage."

Lars Elsborg, CEO SPORT 24 A/S

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Feriehjælpskampagne i SPORT 24

SPORT 24 gør også en forskel for de børnefamilier, som ikke har overskud eller råd til at komme på ferie eller tage på udflugter. Om sommeren indsamler SPORT 24 til feriehjælp i alle deres butikker og giver udsatte børn mulighed for at få gode oplevelser og ferieminder.