Life Drops for Røde Kors

Mandel- og værtindegaven er her! - Era Ora står bag olivenolieprojektet Life Drops, som michelin-restauranten har udviklet til fordel for Røde Kors.

Gyldne dråber med reflekser af grønt – og med en fløjsblød duft af artiskok og friskkværnet peber. Det er sanseoplevelsen, som bølger den i møde, der nærrer sig med Era Oras umbriske øko- olivenolie.

Og nydelsen har flere nuancer. Ekstra Jomfruolive er nemlig ikke blot den vitale livsnerve i det italienske køkken. Nu er ’eliksiren’ også blevet tappet på en handy flaske i lommeformat, der kan tages med på farten og i køkkenet og i et snuptag oplive mad, krop og sind med god smag og sunde egenskaber.

Og så er den sidste men smukkeste nuance desuden, at du ved køb af en flaske Life Drops giver liv til alle de mennesker, som Røde Kors hjælper igennem deres humanitære arbejde.

Anledningen er Era Oras stifter Elvio Milleris deltagelse af Røde Kors’ Klub10, der dette år blandt andre også tæller Kenneth Luciani ( Baresso), Johan Bülow ( Bülow Lakrids), og Marianne Tromborg (Tromborg) – repræsentanterne plukkes blandt erhvervslivets mest kreative spidser, der igangsætter initiativer til gavn og støtte for Røde Kors, og per flaske donerer Era Ora 40 kr. til Røde Kors’ hjælpearbejde.

Prøv olien på antipasti, på grillet fisk, fjerkræ og rødt kød, samt alle former for grøntsager og supper, eller som et pikant krydderi over et stykke ristet brød.

Olien kan købes i Il Fornaios butik La Bottega i Torvehallerne til 65 kr, og på restaurant Era Ora, antiristorante L’Altro og Biotrattoria Ché Fè for 79 kr., hvoraf 40 kr. går til Røde Kors. Den perfekte gave i den højtid, vi går i møde.

Læs mere om restauranterne på www.era-ora.dk , www.laltro.dk og www.biotrattoria.dk

 

Charity-event på Sølyst i anledning af Røde Kors’ 150 års jubilæum 

Som en del af Elvio Milleris deltagelse af Røde Kors’ Klub10 afholdte michelin restaurant Era Ora og Sølyst en super flot galla-aften i velgørenhedens tegn, hvor overskuddet går direkte til Røde Kors.

Aftenen var en hyldest til Røde Kors i anledningen af 150 års jubilæet.

 I alt indsamlede Klub 10 ambassadør Elvio Milleri kr. 263.000 til Røde Kors i 2013/2014.

STØT NU