Konkurrencebetingelser og behandling af persondat ifb. konkurrencer

Røde Kors afholder løbende konkurrencer, hvor forskellige præmier er på spil. Nedenfor kan du se de aktuelle konkurrencer.

SMS-gættekonkurrence på Radio Nova 

Fra lørdag den 4. maj til onsdag den 8. maj afholder Røde Kors i forbindelse med Mors Dag en SMS-gættekonkurrence på Radio Nova og udlodder hver dag 10 buketter samt en hovedpræmie på et års forbrug af blomster fra Bloomit. Overskuddet fra indsamlingen går til Røde Kors' hjælpearbejde.

Konkurrencen udbydes af Røde Kors, Blegdamsvej 27, 2100 København Ø. Telefon: +45 35 25 92 00

Konkurrencebetingelser:

Du kan deltage i gættekonkurrencen fra d. 4. maj til d. 8. maj 2024 ved at svare på følgende spørgsmål: "Hjælper Røde Kors udsatte mødre?" Sms JA eller NEJ til 1290. Det koster 100 kroner + alm. sms-takst at deltage. Du skal være over 18 år for at deltage.

Der trækkes en vinder af en blomsterbuket hver time fra kl. 6-17 mandag til onsdag blandt de rigtige svar. Derudover trækkes en vinder af et års forbrug af blomster fra Bloomit. Røde Kors kontakter vinderne direkte. Ved deltagelse fraskrives 14 dages fortrydelsesret. Ansatte ved gatewayudbyder Online City, Bauer Media og Røde Kors og deres husstand må ikke deltage. Røde Kors har opnået tilladelse til SMS-gættekonkurrencen fra Spillemyndigheden den 1. maj 2024. Vinderne får personligt besked igennem et telefonopkald. Besvarer vinderen ikke efter tre opkald, vil vi sende en SMS med information om at vedkommende har vundet. Vinderens navn vil derefter blive oplyst på denne side, og vinderen kan herefter kontakte Røde Kors med henblik på at få udlevereret præmien. Udtrækning og kontakt til vinder sker i samarbejde med gatewayudbyder Online City umiddelbart efter konkurrences udløb. Præmierne kan ikke returneres eller ombyttes til kontanter eller andre varer.. Vinderne modtager deres præmie i løbet af ca. 14 dage med post eller digitalt. Røde Kors påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencen og forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

Læs mere om vores tilladelse til at afholde SMS-gættekonkurrence her

Mors Dag-konkurrencer på Instagram - vind et rejsegavekort fra Sunweb, en kage fra Jonas Dahl Grue og et træningsforløb fra Jeanette Ottesen.

Fra lørdag den 4. maj 2024 og frem til Mors Dag kan du deltage i forskellige konkurrencer på Instagram:

Sms MOR til 1290 (50 kr.) eller deltag på rødekors.dk/mor og vind et rejsegavekort fra Sunweb på 10.000 kr.

Sms POWER til 1290 (100 kr.) eller deltag på rødekors.dk/power og vind et træningsforløb på 16 uger fra Jeanette Ottesen.

Sms KAGE til 1290 (100 kr.) eller deltag på rødekors.dk/kage og vind en unik kage for op til 25 personer kreeret af Jonas Dahl Grue.

Konkurrencerne udbydes af Røde Kors. Du skal være over 18 år for at deltage. Konkurrencen løber til og med den 12. maj 2024. Vi trækker en vinder af hver præmie mandag den 13. maj kl. 9 og kontakterne vinderne direkte. Ved deltagelse fraskrives 14 dages fortrydelsesret. Ansatte hos Røde Kors og deres husstand må ikke deltage. Vinderne får personligt besked igennem et telefonopkald fra Røde Kors. Besvarer vinderen ikke efter tre opkald, vil vi sende en SMS med information om at vedkommende har vundet. Vinderens navn vil derefter blive oplyst på denne side, og vinderen kan herefter kontakte Røde Kors med henblik på at få udlevereret præmien. Udtrækning og kontakt til vinder sker umiddelbart efter konkurrencens udløb. Præmierne kan ikke returneres eller ombyttes til kontanter eller andre varer. Der udtrækkes én vinder af hver konkurrence, og du vil ikke få besked, hvis ikke du vinder. Tidspunkt for modtagelse af præmien aftales mellem vinderen af konkurrencen og Røde Kors. Røde Kors påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencen og forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

Vind to billetter til en Lukas Graham-koncert og et års forbrug af Coca-Cola 


Sms nedenstående ord:
•    VIND til 1290

Det koster 0 kr. + alm. sms-takst. Vi udlodder én præmie på to koncertbilletter* samt 12 rammer Coca-Cola eller Coca-Cola Zero. Konkurrencen udbydes af Røde Kors. Du skal være over 18 år for at deltage. Man kan kun deltage én gang pr. telefonnummer. Konkurrencen løber til og med den 31. december 2023. Ved deltagelse accepterer du samtidig, at Røde Kors må kontakte dig ifm. konkurrencen og andre støttemuligheder via sms og telefon.

Følgende vinder er trukket og kontaktet direkte:

Henriette Felsum-Benzin


Konkurrencebetingelser:
Du kan deltage i gættekonkurrencen fra d. 23. november til den 31. december 2023 ved at sende en sms med teksten VIND til 1290. Det koster 0 kroner + alm. sms-takst at deltage. Du skal være over 18 år for at deltage.


Der trækkes én vinder efter konkurrencens afslutning. Røde Kors kontakter vinderen direkte. Ved deltagelse fraskrives 14 dages fortrydelsesret. Ansatte Coca-Cola og Røde Kors og deres husstand må ikke deltage. Vinderne får personligt besked igennem et telefonopkald fra Røde Kors. Besvarer vinderen ikke efter tre opkald, vil vi sende en SMS med information om at vedkommende har vundet. Vinderens navn vil derefter blive oplyst på denne side, og vinderen kan herefter kontakte Røde Kors med henblik på at få udlevereret præmien. Udtrækning og kontakt til vinder sker umiddelbart efter konkurrencens udløb. Præmierne kan ikke returneres eller ombyttes til kontanter eller andre varer. Der udtrækkes én vinder af konkurrencen, og du vil ikke få besked, hvis ikke du vinder. Tidspunkt for modtagelse af præmien aftales mellem vinderen af konkurrencen og Røde Kors. Røde Kors påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencen og forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

Røde Kors behandling af persondata


Hvilke persondata og hvilke formål:

Røde Kors behandler oplysninger om dit navn, adresse, postnummer, by, mobilnummer, e-mail samt øvrige kontaktoplysninger, som du har oplyst i forbindelse med deltagelse i en konkurrence.

Vi anvender dine persondata til at: 
•    hverve medlemmer eller spørge om donationer via telemarketing, sms, e-mails, breve og anden direkte markedsføring
•    for at oplyse om du har vundet en konkurrence
•    sende dig markedsføringsmateriale og anden kommunikation
Man kan til enhver tid frabede sig ovenstående henvendelser ved at sende en sms med teksten AFMELD til 1290.

Vi anvender automatiske afgørelser som led i vores direkte markedsføring. Det betyder eksempelvis at vi anvender de almindelige persondata, som vi indsamler om dig, til at skabe en profil af dig. Logikken bag dette er som følgende: Vi anvender eksisterende data om vores bruger til at skabe en profil på bl.a. Facebook - en såkaldt indirekte profil, da vi ikke kan tracke brugerens aktivitet andet end, at vi kan annoncere indhold målrettet til brugeren. Vi har muligheden for at importere og eksportere data til og fra Facebook i form af navn, e-mail, telefonnummer og profil-id. Profil-id kan vi dog kun få ved såkaldte fundraisers, hvor brugerne på eget initiativ indsamler penge til fordel for Røde Kors på Facebook. Det er ligeledes sådan, at engagement (like, kommentar, deling, videoview, sign-up) fra brugerne trackes internt af Facebook og giver annoncøren (os) bedre mulighed for at målrette vores indhold mod dem.  
 
Hvorfor har vi lov til at behandle dine persondata?
Røde Kors behandler dine persondata for at forfølge den legitime interesse i at kunne administrere din deltagelse i konkurrencen samt til brug for markedsføring i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen artikel 6(1)(f).
  
Vi benytter som indsamlingsorganisation de data som vi har mulighed for i henhold databeskyttelseslovens § 13, stk.2, såfremt databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f er opfyldt. Organisationer godkendt efter ligningslovens §8A med en gyldig indsamlingstilladelse har lov til at gennemføre indsamlinger og opsøgende arbejde for at skaffe donorer med hjemmel i Forbrugeraftalelovens § 4, stk. 2 og Markedsføringslovens § 10, stk. 2.

Opbevaring og sletning af dine persondata
Hvis du har deltaget i en konkurrence, så sletter vi dine oplysninger efter 24 måneder. Dine data registres i vores datamodel/masterdata.

Vind gavekort til Coop på 5.000 kr.

Sms nedenstående ord:

  • VIND til 1290

Det koster 0 kr. + alm. sms-takst. Vi udlodder 3 gavekort á 5.000 kr. Konkurrencen udbydes af Røde Kors. Du skal være over 18 år for at deltage. Man kan kun deltage én gang pr. telefonnummer. Konkurrencen løber til den 31. oktober 2023. Ved deltagelse accepterer du samtidig, at Røde Kors må kontakte dig ifm. konkurrencen og andre støttemuligheder via sms og telefon.

Følgende tre vindere er trukket og er blevet kontaktet direkte:

Ellen Orluf, Tage Dalsgaard og Kirstine Svansø.

Vind gavekort på 5.000 kr. på Radio Nova 

I uge 49 afholder Røde Kors en SMS-gættekonkurrence på Radio Nova og udlodder gavekort til Coop, Matas, Elgiganten, Rema1000 og Normal - alle på 5.000 kr. Overskuddet fra indsamlingen går til Røde Kors' julehjælp.

Konkurrencen udbydes af Røde Kors, Blegdamsvej 27, 2100 København Ø. Telefon: +45 35 25 92 00

Følgende fem vindere er trukket og er blevet kontaktet direkte:

Nicklas Thorsen, Klaus Sund, Helle Langkjær, Sabina Thrysøe og Patrick Illum.

Konkurrencebetingelser:

Du kan deltage i gættekonkurrencen fra d. 4. december til d. 8. december 2023 ved at svare på følgende spørgsmål: "Uddeler Røde Kors julehjælp?" Sms JA eller NEJ til 1290. Det koster 100 kroner + alm. sms-takst at deltage. Du skal være over 18 år for at deltage.

Der trækkes en vinder hver dag kl. 16. (mandag til fredag). Røde Kors kontakter vinderen direkte. Ved deltagelse fraskrives 14 dages fortrydelsesret. Ansatte ved gatewayudbyder Online City, Bauer Media og Røde Kors og deres husstand må ikke deltage. Røde Kors har opnået tilladelse til SMS-gættekonkurrencen fra Spillemyndigheden den 1. maj 2024. Vinderne får personligt besked igennem et telefonopkald. Besvarer vinderen ikke efter tre opkald, vil vi sende en SMS med information om at vedkommende har vundet. Vinderens navn vil derefter blive oplyst på denne side, og vinderen kan herefter kontakte Røde Kors med henblik på at få udlevereret præmien. Udtrækning og kontakt til vinder sker i samarbejde med gatewayudbyder Online City umiddelbart efter konkurrences udløb. Præmierne kan ikke returneres eller ombyttes til kontanter eller andre varer. Der udtrækkes i alt 31 vindere af konkurrencen, og du vil ikke få besked, hvis ikke du vinder. Vinderne modtager deres præmie i løbet af ca. 14 dage med post eller digitalt. Røde Kors påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencen og forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

Læs mere om vores SMS-gættekonkurrence her

Øvrige quizzer og "test dig selv" på sociale medier
Røde Kors har løbende quizzer på Facebook, Instagram og på Spil.rodekors.dk. 

Der trækkes lod blandt deltagere med rigtige svar om et gavekort til et førstehjælpskursus (vores førstehjælpsquizzer) eller et gavekort til COOP på 500 kr. (vores øvrige quizzer). Vinderen får direkte besked per telefon og offentliggøres her på siden. Der trækkes lod om ét gavekort, hver gang en quiz afsluttes.

Vores aktuelle quiz handler om forebyggelse af corona og kører i april og maj 2020: https://www.facebook.com/65929129383/posts/10158717864384384?dco_ad_id=23844563396690772

Vinder i quiz om corona. Udtrukket den 18. maj 2020: Inger Bagge Møller.

Betingelser for deltagelse: 
Konkurrencen udbydes af Røde Kors, Blegdamsvej 27, 2100 København Ø, CVR 20700211. Du skal være 18 år for at deltage. Ved deltagelse fraskrives 14 dages fortrydelsesret. Vinderne får personligt besked igennem et telefonopkald fra Røde Kors.  Besvarer vinderen ikke efter tre opkald, sender Røde Kors en SMS med information om, at vedkommende har vundet. Vinderens navn vil derefter blive oplyst på denne side, og vinderen kan herefter kontakte Røde Kors på evpet@rodekors.dk eller telefon 3525 9278 med henblik på at få udlevereret præmien. Præmierne kan ikke returneres eller ombyttes til kontanter eller andre varer. Vinderne modtager deres præmie i løbet af ca. 14 dage med posten. Røde Kors påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencen.

Røde Kors behandling af persondata
Hvilke persondata og hvilke formål:

Røde Kors behandler oplysninger om dit navn, adresse, postnummer, by, mobilnummer, e-mail samt øvrige kontaktoplysninger, som du har oplyst i forbindelse med deltagelse i en konkurrence.

Vi anvender dine persondata til at: 

  • hverve medlemmer eller spørge om donationer via telemarketing, sms, e-mails, breve og anden direkte markedsføring
  • for at oplyse om du har vundet en konkurrence
  • sende dig markedsføringsmateriale og anden kommunikation

Man kan til enhver tid frabede sig ovenstående henvendelser ved at sende en sms med teksten AFMELD til 1290.

Vi anvender automatiske afgørelser som led i vores direkte markedsføring. Det betyder eksempelvis at vi anvender de almindelige persondata, som vi indsamler om dig, til at skabe en profil af dig. Logikken bag dette er som følgende: Vi anvender eksisterende data om vores bruger til at skabe en profil på bl.a. Facebook - en såkaldt indirekte profil, da vi ikke kan tracke brugerens aktivitet andet end, at vi kan annoncere indhold målrettet til brugeren. Vi har muligheden for at importere og eksportere data til og fra Facebook i form af navn, e-mail, telefonnummer og profil-id. Profil-id kan vi dog kun få ved såkaldte fundraisers, hvor brugerne på eget initiativ indsamler penge til fordel for Røde Kors på Facebook. Det er ligeledes sådan, at engagement (like, kommentar, deling, videoview, sign-up) fra brugerne trackes internt af Facebook og giver annoncøren (os) bedre mulighed for at målrette vores indhold mod dem.  
 
Hvorfor har vi lov til at behandle dine persondata?
Røde Kors behandler dine persondata for at forfølge den legitime interesse i at kunne administrere din deltagelse i konkurrencen samt til brug for markedsføring i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen artikel 6(1)(f).
  
Vi benytter som indsamlingsorganisation de data som vi har mulighed for i henhold databeskyttelseslovens § 13, stk.2, såfremt databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f er opfyldt. Organisationer godkendt efter ligningslovens §8A med en gyldig indsamlingstilladelse har lov til at gennemføre indsamlinger og opsøgende arbejde for at skaffe donorer med hjemmel i Forbrugeraftalelovens § 4, stk. 2 og Markedsføringslovens § 10, stk. 2.

Opbevaring og sletning af dine persondata
Hvis du har deltaget i en konkurrence, så sletter vi dine oplysninger efter 24 måneder. Dine data registres i vores datamodel/masterdata.