Har du modtaget en SMS fra os?

Hvorfor sender I SMS til 900.000 danskere, der ikke på forhånd har bedt om at blive kontaktet?

  • I Røde Kors er vores mission at hjælpe sårbare mennesker overalt i verden. For at gøre det har vi brug for penge, som vi blandt andet får fra fra helt almindelige danskere i form af private bidrag. Indtægter fra telemarketing, SMS og lignende udgør en vigtig del af vores økonomiske fundament. Hvis vi ikke kontakter mennesker, får vi heller ingen bidrag. En SMS med en opfordring om at støtte er altså en af de kommunikationsformer, som vi bruger. Og vi respekterer selvfølgelig et nej tak, hvis folk ikke ønsker at høre fra os igen.

Hvorfor sender I SMS til mig sent om aftenen/midt om natten?

  • I forbindelse med vores årlige landsindsamling har vi udsendt en SMS med støtteopfordring til en større del af den danske befolkning. Desværre er der sket en fejl i udsendelsen hos vores leverandør, og derfor har en række danskere modtaget vores SMS sent om aftenen eller midt om natten. Det beklager vi naturligvis dybt! Det har absolut ikke været vores hensigt at genere nogen, og vi kan kun beklage fejlen.

Hvor har I mit nummer fra?

  • Vi har lavet en større SMS-kampagne for at nå ud til alle dem, der har lyst til at gøre en forskel for mennesker i nød. Derfor har vi via vores bureau hentet et antal telefonnumre fra fuldt offentligt tilgængelige databaser - vi har så at sige hentet dem fra telefonbogen.

Hvordan kan jeg blive fri for at modtage flere SMS’er?

  • Vi respekterer naturligvis, at du ikke har lyst til at blive kontaktet af os igen. Du kan til enhver tid frabede dig flere SMS’er ved at sende teksten AFMELD til 1240. 

Kan det passe, at jeg skal betale et gebyr for at afmelde jeres SMS’er?

  • Hvis du har fået en besked om, at det koster dig penge at afmelde vores SMS-kommunikation, er det en fejl hos din teleudbyder. Du vil ikke betale noget gebyr for at afmelde vores SMS-henvendelser. Alternativt kan du skrive til os på fastbidrag@rodekors.dk, så sørger vi for at afmelde dig i vores system.    

Hvorfor bruger I penge på at udsende SMS’er?

  •  Penge kommer ikke af sig selv. Vi er nødt til at investere i vores fundraising for at nå ud til potentielle bidragydere og dermed få mulighed for at hjælpe endnu flere mennesker i nød. Denne SMS-kampagne er et eksempel på det.