Vil du være frivillig forældrestøtte?

At blive forældre er en stor og livsomvæltende begivenhed – uagtet om det er første gang eller om man har barn/børn i forvejen. Det kan være en overvældende tid, både følelsesmæssigt og praktisk. I God start på livet støtter vi familien i at skabe en rolig, tryg og stimulerende hverdag for det lille barn, og vi støtter forældrene med at finde ro i forældrerollen.

Som frivillig i God start på livet er du med til at gøre en forskel for gravide og småbørnsforældre i en sårbar situation. Røde Kors arbejder ud fra et ressourceorienteret forældresyn, og du støtter og hjælper ud fra tanken om hjælp-til selvhjælp med familien.


INFORMATIONER

Vil du være med?


Så skriv til os på denne mail: godstartpaalivet@rodekors.dk

Vi kontakter dig så hurtigt som muligt for en uddybende samtale.

 

 

 

 

 

Hun (den frivillige) er det menneske, som ikke er min mand, som jeg kan tale med. Og så er det et menneske, som selv har børn og som kan give et råd uden at jeg føler at jeg bliver rettet. Vi behøver ikke altid at tale om så meget. Det er også bare hyggen ved at være sammen. Hun er fantastisk god til at huske og hun viser interesse for hvad der sker, og følger op på hvad jeg fortæller

 God start på livet er støttet af Egmont Fonden

Egmont Fonden logo