Babycamp

Røde Kors’ babycamp er et tilbud til gravide og nybagte småbørnsfamilier (med børn op til 2 år), som er i en sårbar livssituation og allerede er i kontakt med Røde Kors.

Liv, leg og læring for hele familien!

Ønsker du mere inspiration til rollen som forælder? Har du lyst til at møde andre familier? Så er babycamp måske noget for dig og din familie?

Babycamp er et gratis tilbud til dig, der ønsker/er tilknyttet ”God start på livet”.

Babycamp byder på positive og sjove oplevelser for familierne, og er inspireret er af den danske højskoletradition, hvor hygge, leg, læring og fællesskab er i højsædet.

På Babycampen drejer det sig nemlig også om at få inspiration til familielivet med rytmik/sang, mad og sundhed, mini-førstehjælp og mulighed for kreative aktiviteter. Sammen får I inspiration til hverdagen og brugbare værktøjer til forældreskabet.

3 dages ophold i naturskønne omgivelse

 • Deltagelse er gratis for familier tilknyttet God start på livet i Røde Kors. Babycampen varer fra torsdag eftermiddag til søndag middag.
   
 • Et frirum – med fokus på udvikling og læring
   
 • En fælles oplevelse for jer som familie og en mulighed for at lære andre familier at kende
   
 • Hver familie får eget værelse med bad, sengetøj og håndklæder.
   
 • Der serveres familievenlig morgenmad, frokost og aftensmad samt formiddagsfrugt og eftermiddagsboller. Kaffe/the løbende

Alle var så søde og det var trygt og rart at tale med alle. Det var en smuk oplevelse i mit liv. Vores situation lige nu er meget kaotisk, men jeg var så afslappet på campen. Den var et dejligt afbræk. Alt var så godt.

Praktisk information

Røde Kors afholder 1-2 Babycamps om året. Familier der er tilknyttet God start på livet modtager invitation til Babycamp gennem deres frivillige forældrestøtte. Andre interesserede kan kontakte godstartpaalivet@rodekors.dk.

Næste babycamp

Tid: 14.- 17. september 2023

Sted: Danhostel Ishøj Strand, Ishøj Strandvej 13, 2635 Ishøj

Tilmeldingsfrist: 7. august 2023