#etårmedgenbrug - Janne Lind Thomsen

Følg med i Jannes udfordring #etårmedgenbrug her på siden og på vores instagram 

@rodekorsgenbrug

janne

Janne Lind Thomsen

@jannethomsen22

  • 32 år

Hvad er dit forhold til genbrug?

For ca. to år siden besluttede jeg, at jeg ville begynde at købe genbrugs-/vintagetøj. Det var primært jagten efter unikke fund, der fik mig startet, og efterhånden har jeg fundet en del, jeg ikke kan forestille mig at skille mig af med igen. 

Hvad er dit interesseområde?

Mine interesser ligger i tøj og genstande til hjemmet. Min kæreste har dog sat en grænse for, hvor mange genstande, der skal hentes hjem til huset, så primært tøj.

Hvilke krav har du stillet dig selv?

Jeg vil fortsat købe basisvarer fra ny, men ellers vil jeg forsøge udelukkende at købe tøj i genbrugs- og vintagebutikker. Desuden vil jeg (fortsat) kun købe tøj, der er lavet af gode materialer, dvs. bomuld, uld, silke, læder mv., og som har høj kvalitet.  

Hvad har du sat af ambitioner for et år med genbrug?

Jeg vil gerne bidrage til at vise nogle af alle de muligheder, der ligger i at købe genbrugs-/vintagetøj. Der er naturligvis den positive klimaeffekt, men grundlæggende har jeg meldt mig til denne challenge, da jeg rigtig godt kan lide tøj, og fordi det er min erfaring, at det på genbrug er muligt at købe moderne tøj i god stand og i lækker kvalitet til en fornuftig pris, hvor alle kan være med.

Det vil jeg forsøge at vise gennem mine køb det næste år. 

Hvad tror du bliver din største udfordring med et år med genbrug?

Ofte finder jeg genstande eller tøj, som jeg gerne vil have med hjem, og jeg tror, at 'begrænsningens kunst' bliver min største udfordring.