Bliv frivillig i familiecamp

Som frivillig på en familiecamp i Røde Kors, støtter du familier i sårbare positioner igennem fem intense og sjove dage, hvor leg og læring er i højsædet. 12-15 børnefamilier, som allerede er en del af Røde Kors’ sociale aktiviteter deltager på campen, hvor der både er undervisning for de voksne, aktiviteter for børnene og masser af socialt samvær. De frivillige arrangerer også lege for hele familien, der styrker relationen mellem børn og forældre.

Hands - together - icon2

Hvad skal du lave som frivillig på familiecamp?

Som frivillig er du med til at planlægge og gennemføre aktiviteterne sammen med 12-16 andre frivillige i alderen 18-70 år i samarbejde med ansatte i Røde Kors. Frivilliggruppen består af en frivillig ledelse samt frivillige, der organiserer og afvikler aktiviteter for deltagerne. Den frivillige ledelse har det overordnede ansvar for campen. De øvrige frivillige er enten rekrutteret fra de lokale Røde Kors afdelinger eller udefra. Du deltager først i en planlægningsweekend, hvor gruppen af frivillige bliver rystet sammen, og hvor I, i fællesskab tilrettelægger campens program med fokus på at styrke børnenes fællesskabfølelse, motivere til en aktiv fritid og booste deres selvværd og selvtillid. Her bliver I også klædt på til at støtte familier bedst muligt på campen.

man - icon

Hvem er du? 

  • Du brænder for at gøre en forskel for sårbare børn og deres forældre
  • Du har energi og lyst til at indgå i et frivilligt team
  • Du kan lide at lege og finde på sjove aktiviteter for børn
  • Du er robust og klar på lange dage
  • Du har fokus på familiernes kompetencer og ressourcer
  • Du er indstillet på at indgå i aktiviteterne sammen med de andre frivillige og stå skulder ved skulder om at lave en rigtig god camp for alle

Sådan bliver du frivillig:

Udfyld formularen og du høre hurtigst muligt fra os.

Navn

Du kan læse mere om, hvordan Røde Kors behandler dine data her

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om familiecamp er du velkommen til at sende en mail til familiecamp@rodekors.dk

” Siden jeg kom tilbage fra camp, har jeg selvfølgelig været ude til alle, jeg kender og sige: “Prøv at høre, det her er en megafed oplevelse!”

frivillig på familiecamp