Bliv frivillig lektiehjælper for børn

Rigtig mange børn i Danmark går i skole uden mulighed for hjælp eller støtte til lektierne. Bliv frivillig lektiehjælper på en af vores 28 lektiecaféer over hele landet og vær med til at give børnene et godt skoleliv - på den måde styrker du også deres fremtid.

Hvad skal jeg lave? 

Du vil sammen med andre frivillige hjælpe børnene med deres lektier – på samme måde som forældre eller bedsteforældre ville gøre det. Gennem positiv voksenkontakt, socialt samvær og omsorg er du desuden med til at give børnene en positiv oplevelse af lektielæsning. Du kan også hjælpe os med at starte lektiehjælp op i dit lokalområde.

Hvad får jeg ud af det? 

Du oplever glæden ved at styrke børnenes faglige og sociale liv.

Hvor lang tid tager det?

Det kan variere fra sted til sted, men som lektiehjælper bruger du cirka et par timer om ugen.

Hvordan bliver jeg frivillig?

Find i kortet aktivitetlederen for 'Børn og unge' i det område hvor du ønsker at blive frivillig. Aktivitetlederen kan besvare spørgsmål og hjælpe dig med at blive frivillig.

Find din lokale kontaktperson

Fandt du ikke, hvad du søgte i kortet ovenover?

Udfyld kontaktformularne her, så hører du fra os snarest!

Fortæl mig mere om at blive frivillig

Udfyld formularen og bliv ringet op af en Røde Kors-medarbejder eller en frivilligleder i dit lokalområde. Sammen finder I ud af, hvilken frivilligaktivitet, der passer til dig, ud fra det du har indtastet i formularen.

Hvad er du interesseret i at hjælpe med? *

Hvad er du interesseret i?
Ovenstående område har flere forskellige aktiviteter. Vælg evt. hvilke du ønsker at være frivillig inden for.
Ensomhed
Udsatte familier
Flygtninge
Støtte til indsatte og løsladte
Hjemløshed
Frivilligaktiviteter online
(Vælg en af de adresser, som bliver foreslået i dropdown-menuen)

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via sms, telefon og e-mail. Se Røde Kors’ politik om persondata.  

Samtykke

Jeg giver samtykke til, at Røde Kors må behandle mine oplysninger, så længe de er relevante for arbejdet med at matche mig med en frivilligaktivitet. Mine oplysninger må deles med den relevante medarbejder eller frivillige i Røde Kors og jeg må kontaktes mhp. at følge op på min oplevelse med at melde mig som frivillig i Røde Kors.
Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at skrive til blivfrivillig@rodekors.dk