Socialt arbejde

Vi gør en forskel for mennesker i Danmark. Flere end 10.000 frivillige i vores 204 lokale Røde Kors-afdelinger afhjælper social nød og gør en medmenneskelig forskel med udgangspunkt i lokale behov og det enkelte menneskes livssituation.

Ferielejr for børn og voksne

Røde Kors' ferielejre er et tilbud til børn og voksne, som ikke ellers har mulighed for at få en ferieoplevelse sammen.

Målet er at give udsatte familier et pusterum i hverdagen og muligheden for at give deres børn en oplevelse af at have været på ferie.

På ferielejrene hygger man sig med sjove aktiviteter, udflugter, gåture og afslapning.

Hjemløse

Hjemløse hører til blandt de allermest sårbare i Danmark. I Røde Kors arbejder vi med at holde hånden under dem. Behovet for hjælp er forskelligt alt efter hvilken situation, den hjemløse står i. Derfor har vi forskellige projekter, så vi hjælper bedst muligt.

 

Har du brug for hjælp?

Står du i en svær situation i dit liv, og ved ikke hvor du kan gå hen for at få hjælp? Savner du at være en del af et fællesskab? Eller mangler du en at tale med i hverdagen?

Kontakt Røde Kors og vi vil hjælpe dig - klik her

Bliv frivillig i Røde Kors

Vi har altid brug for en ekstra hånd, og alle slags kræfter er unikke. Som frivillig er du med til at gøre en forskel for andre - og får samtidig gode oplevelser og nye kompetencer med i rygsækken.

Bliv frivillig i Røde Kors i Danmark - klik her