Gode oplevelser er for alle

Hotellet Villa Copenhagen er hurtigt blevet en favorit i København, hvor turister, forretningsrejsende og ferierende danskere kommer på besøg for at nyde gode oplevelser.

Nu er Villa Copenhagen gået sammen med Røde Kors om også at give gode oplevelser videre til de familier, hvor mulighederne for fælles aktiviteter har trange kår. Mange familier i Danmark har ikke råd og ressourcer til at holde den jul, de drømmer om, med julemad og julegaver til børnene. Eller til at give deres børn ferieoplevelser, som de kan dele med vennerne efter sommerferien. Det hjælper Villa Copenhagen Røde Kors med at lave om på.

Vi mener nemlig, at gode oplevelser er for alle!

Logoer

 

Lonely Christmas Tree

Lonely Christmas Tree

I december var Villa Copenhagens foyer dekoreret med smukke juletræer. Under juletræerne blev hotellets gæster opfordret til at lægge en gave til et barn på asylcentrene Sandholm og Avnstrup, som kunne bruge en lille særlig juletanke. Gaverne kunne mærkes den alder og køn, de var tiltænkt. Det blev til en masse fine julepakker som gav glæde i juletiden.    

Events

Villa Copenhagen har ved flere lejligheder stillet deres mødefaciliteter til rådighed for os til eksterne møder og arrangementer.

Den 28. november 2023 mødtes ambassadører fra Røde Kors' Klub 10, Klub 100 samt erhvervsledere og kulturpersonligheder i Villa Copenhagens hyggelige café, Rug, for at samle ind til julehjælp til udsatte børnefamilier. Her brugte de en halv dag på at ringe rundt i deres egne netværk og samle donationer. Villa Copenhagen sørgede for skønne rammer og lækker forplejning for, at det blev en hyggelig og dejlig dag for alle.

De seneste to år har Villa Copenhagen desuden sponsoreret Røde Kors' nytårskur for donorer og samarbejdspartnere. Her er vi blevet budt indenfor i Villa Copenhagens konferencelokaler og med fantastisk forplejning fået mulighed for at takke alle dem, som støtter vores arbejde. 

Det giver så god mening, når vi kan bruge vores partneres kernekompetencer til at skabe værdi!

Villa Copenhagen

Røde Kors' nytårskur 2023