Gode oplevelser er for alle

Hotellet Villa Copenhagen er hurtigt blevet en favorit i København, hvor turister, forretningsrejsende og ferierende danskere kommer på besøg for at nyde gode oplevelser.

Nu er Villa Copenhagen gået sammen med Røde Kors om også at give gode oplevelser videre til de familier, hvor mulighederne for fælles aktiviteter har trange kår. Mange familier i Danmark har ikke råd og ressourcer til at holde den jul, de drømmer om, med julemad og julegaver til børnene. Eller til at give deres børn ferieoplevelser, som de kan dele med vennerne efter sommerferien. Det hjælper Villa Copenhagen Røde Kors med at lave om på.

Vi mener nemlig, at gode oplevelser er for alle!

Logoer

 

Lonely Christmas Tree

Lonely Christmas Tree

I december var Villa Copenhagens foyer dekoreret med smukke juletræer. Under juletræerne blev hotellets gæster opfordret til at lægge en gave til et barn på asylcentrene Sandholm og Avnstrup, som kunne bruge en lille særlig juletanke. Gaverne kunne mærkes den alder og køn, de var tiltænkt. Det blev til en masse fine julepakker som gav glæde i juletiden.    

Events

Villa Copenhagen har ved flere lejligheder stillet deres mødefaciliteter til rådighed for os til eksterne møder og arrangementer.


Den 24. februar, på etårsdagen for invasionen af Ukraine, inviterede vi vores samarbejdspartnere fra erhvervslivet og ambassadører fra Klub 10 og 100 til nytårskur. Arrangementet var sponsoreret af Villa Copenhagen, og vi kunne derfor invitere vores gæster indenfor i de smukkeste omgivelser på hotellets konferenceområde. 


Vi benyttede lejligheden til at takke mange gange for den rekordstore støtte, vi har fået i det år, krigen har varet og den fortsatte opbakning til vores arbejde i andre konflikt- og katastrofeområder i verden samt herhjemme. Det var vi meget taknemmelige for at kunne gøre hos Villa Copenhagen, som inviterede os indenfor og bød på lækker mad og drikke.

Det giver så god mening, når vi kan bruge vores partneres kernekompetencer til at skabe værdi!

Villa Copenhagen

Røde Kors' nytårskur 2023

STØT NU