Hverdagsmagi for børn og voksne

I hele landet oplever Røde Kors et stigende antal børnefamilier, der er i en social udsat situation. Ofte mangler familierne økonomisk og mentalt overskud og kan have svært ved at få hverdagen til at hænge sammen. Det har konsekvenser for trivslen blandt både store og små.

Derfor indgik Coca-Cola og Røde Kors i 2022 et partnerskab. Sammen skal vi skabe hverdagsmagi for børn og voksne, så ingen efterlades på sidelinjen.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

"The Coca-Cola Company samarbejder med Røde Kors, fordi vi ved, at partnerskaber virker!

Vi arbejder med diversitet og inklusion sammen – alle skal føle sig accepteret og inkluderet på tværs af køn, alder, etnicitet, religion og seksuel orientering."

- Annette Spanggaard, Public Affairs , Communications & CSR Director, Coca-Cola Danmark

Op til jul gik vi sammen med Coca-Cola om en julemission, hvor vi samlede ind til julehjælp til børnefamilier landet over. Julemissionen blev skudt i gang med et helt særligt stop hos Røde Kors den 17. november, hvor familier fra vores aktiviteter og frivillige var inviteret til en hyggelig dag med julemand, lysshow, live musik og kageværksted. Det var et kæmpe hit!

Fra den 18. november og frem til jul, var vi med på Coca-Colas tur rundt i landet, hvor 27 byer fik besøg af den ikoniske julevogn. I julevognen kunne man få en kold cola, opleve julemandens værksted og købe julemerchandise, som ubeskåret gik til Røde Kors’ julehjælp.

Coca-Cola havde desuden en konkurrence på alle Cola-flasker i Danmark, og gav en donation pr. deltager i konkurrencen.

Den 23. december, havde vi samlet over en million kroner ind til julehjælp. Det gjorde en kæmpe forskel for en hel masse familier, så de kunne holde en god jul uden at bekymre sig ligeså meget over økonomien.

CC jul