Go Red - serieiværksættere for Røde Kors

En perlerække af de mest succesfulde danske iværksættere gav den gas i Falkoner Centret og sendte de 600 tilhører hjem med kæmpe inspiration til en ny genration af start-up virksomheder.

Fotos: Kennett Krebs (DJ/PF)

Dagen var planlagt og sat sammen af de to serieiværksættere Jakob Nordenhof Jønck og Tommy Ahlers samt Søren Kristensen fra Athenas. Udover at dele viden og give inspiration havde konferencen til formål at samle penge ind til Røde Kors klub 10, som alle tre arrangører er ambassadører for i 2017.

Go Red Konferencen blev på alle måder en kæmpe succes. Vor tids rockstjerne – som nogen kalder de succesfulde iværksættere – delte gavmildt ud af deres store viden og erfaringer, og de 600 begejstrede tilskuere fik value for money i en grad, der sjældent er set til et iværksætter træf. Og så indbragte konferencen ovenikøbet kr. 300.000 til Røde Kors’ vigtige hjælpearbejde.

Dagen blev styret af en spillevende og veloplagt Morten Resen, der holdt den røde tråd et kærligt jerngreb hele dagen igennem

På konferencen kunne man høre indlæg fra Christian Stadil/Thornico A/S, Tommy Ahlers/Podio.Zyb, Jakob Nordenhof Jønck/Endomondo/Myfitnesspal/Simple Feast, Morten Strunge/Onfone/Mofibo/Plenti, Theis Søndergaard, Vivino, Bullguard, Mads Peter Veiby/M1/Spilnu.dk/Park Park, Susanne Hessellund/Bel Air Aviation, Mikkel Holm Sørensen/Kl.7, Nikolaj Bondesen/Ufuse, Christiane Vejlø/Elektronista Media, Andrea Elisabeth Rudolph/Rudolph Care, Morten Primdahl/Zendesk.

 

Succesen blev fulgt op at en lige så fantastisk Go Red 2 konference i Lokomotivværkstedet, og tilsammen indbragte de to konference 550.000 kr. til Røde Kors.

Ambassadør-trioen Tommy, Søren og Jakob var en del af endnu et super Røde Kors klub 10 team, som tilsammen sendte 4 mill. kr. videre til Røde Kors.

STØT NU