Få et skræddersyet kursus i førstehjælp til hele virksomheden

Med et førstehjælpskursus fra Røde Kors får alle medarbejdere undervisning i, hvad I skal gøre, hvis der sker en ulykke på arbejdspladsen – uanset om der er tale om småskader eller livstruende situationer.Rodekors Forstehjaelp Virksomheder

Førstehjælpskurset bliver tilpasset til behovene på din virksomhed. I får både teoretisk og praktisk undervisning i at håndtere vanskelige situationer og ulykker i fællesskab, så I kan handle sikkert og hurtigt, hvis en kollega f.eks. falder om med hjertestop og skal genoplives. 

Alle instruktørerne har mange års erfaring med at undervise i førstehjælp. De har alle gennemgået en specialuddannelse og bliver løbende opdateret med den nyeste viden inden for førstehjælp.

  • Førstehjælpskurset tilpasses din virksomhed
  • Røde Kors førstehjælpskurset er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd
  • Alle instruktører har gennemgået en faglig og pædagogisk uddannelse hos Røde Kors. Uddannelsen er også godkendt af Dansk Førstehjælpsråd
  • Deltagerne får et kursusbevis godkendt af Dansk Førstehjælpsråd

"Jeg var så heldig at komme gratis på kursus via mit job. Vi er en stor virksomhed, og nu ved jeg også hvordan vores hjertestarter virker. Det giver stor tryghed både for mig, og alle mine skønne kolleger!"

DORTHE GRØNBECH ESKESEN,

Førstehjælp på arbejdspladsen


Undervisning i førstehjælp skaber tryghed for virksomhedens medarbejdere og styrker det sociale netværk. Samtidig sender I et vigtigt signal til omverdenen om, at I tager ansvar - ikke blot for jeres medarbejdere, men også i et bredere samfundsperspektiv. Det er både sjovt og underholdende at lære førstehjælp, og vores undervisere har mange års erfaring i at lære fra sig og undervise på virksomheder. På kurset skal I sammen tage stilling til udfordrende situationer – og diskutere hvordan I i fællesskab vil handle, hvis en ulykke opstår. I lærer at lægge forbindinger og håndtere situationen sikkert og hurtigt, hvis en kollega falder om med hjertestop.

Hvorfor valgte Knud, teknisk chef hos Djøf, et førstehjælpskursus hos Røde Kors? 

Ofte stillede spørgsmål 
Kurser skal bestilles senest 6 uger inden kursusstart. Brug bestillingsformularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

  • Instruktører: Alle instruktører har gennemgået en faglig og pædagogisk uddannelse i Røde Kors. Uddannelsen er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd. 
  • Kursusbevis: Efter kurset udsteder vi et kursusbevis til dig, der er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd. 
  • Undervisningssted: Virksomheden, der har bestilt kurset, stiller et passende lokale til rådighed, hvor der er borde og stole samt gulvplads til praktiske øvelser.
  • Pauser: Der er indregnet tid til pauser i alle kurserne, så der skal derfor ikke tillægges ekstra tid. 
  • Sprog: Vi har mulighed for at holde vores førstehjælpskurser på engelsk.

 

Har du yderligere spørgsmål? Kontakt en af vores medarbejdere