Deltag i Røde Kors' Tech Akademi 2018

Brug din efterårsferie sammen med andre unge, bliv klogere på tech-verdenen og få en fantastisk oplevelse. I løbet af ugen skal vi blandt andet bygge og flyve med droner, prøve Virtual Reality, lave vores egne kunstprodukter, lære om kodning og meget mere.

Du skal være mellem 16-22 år for at deltage. Har du spørgsmål, kan du kontakte os på techakademi@rodekors.dk.
Du kan også finde os på Facebook: Røde Kors Tech Akademi.

Zainab 16 år, deltog på sidste års lejr med Røde Kors:
"Det er som at komme til en anden verden. Jeg vil aldrig glemme det. På bare en uge laver vi så meget, at det fylder som et helt år. Vi tænker ikke på, om vi er muslimer eller kristne, eller hvor vi kommer fra. Vi har kun kendt hinanden i en uge, man tror at det er to eller tre år vi har kendt hinanden."

Hvorfor skal du deltage?

På Tech Akademiet bliver du en del af et fællesskab med andre unge og vil danne sociale netværk samtidig med, at du tilegner dig ny viden og indsigt i teknologisk udvikling og iværksætteri. Du vil gennem workshops få indsigt i, hvordan du kan benytte den teknologiske udvikling til din egen fordel og blive klogere på kreative karrieremuligheder. Du vil blive styrket i at bruge dine ressourcer, tilegne dig nye kompetencer og blive trænet i at tænke i nye kreative baner.

Hvad koster det at deltage?

Det er gratis at deltage. Al transport i forbindelse med Tech Akademiet vil ligeledes blive betalt.

Ansøg her inden den 3.september:

Vælg køn
Er du kommet til Danmark som flygtning?
Hvad laver du til dagligt?