Menneskehandel foregår over hele verden – også i Danmark. Men hvad er menneskehandel egentlig? Og hvad skal du gøre, hvis du i dit arbejde med børn og unge får mistanke om menneskehandel?

OBS: Udskudt pga. COVID-19. Vi vender stærkt tilbage med nye datoer snarest. Skriv til akademiet@redcross.dk, hvis du vil have information om nye datoer direkte i din indbakke

Kom til vores gratis morgenmøder 12. november i København og 18. november i Århus om menneskehandel blandt børn og unge, og få præsenteret en række værktøjer, som kan hjælpe til at forstå og genkende tegn, tale med barnet eller den unge omkring en mistanke om menneskehandel og handle på den. 

Kan det være menneskehandel?

Røde Kors har igennem de seneste 4 år i samarbejde med Center mod Menneskehandel,
haft fokus på at styrke indsatsen mod menneskehandel blandt mindreårige, da
der er grund til at tro, at der er flere ofre end hvad der er synligt i statistikkerne.
Som en del af projektet er udarbejdet de værktøjer, I får introduceret.

Ved vores morgenmøder vil projektleder fra Røde Kors, Marie Larsen, præsentere erfaringer og anbefalinger fra projektet, og du kan få værktøjerne med hjem til brug indenfor egne rammer.

Målgruppen for morgenmødet er både de opsøgende indsatser i hjemløseenheden, gadeplansmedarbejdere, de sociale myndigheder, politiet, midlertidig boligindkvartering, asyloperatører, organisationer, døgninstitutioner og alle, der finder det relevant at vide mere om indsatsen mod menneskehandel af børn og unge.

Det er gratis at deltage i morgenmødet.

København: Røde Kors Frivillighus, Blegdamsvej 27, den 12. november kl. 9-10.30

 Århus: Røde Kors, Nørre Allé 32, den 18. november kl. 8.30-10

Tilmeld dig og din kollega ved at sende en mail med antal personer, jeres navne samt om I deltager i København eller Århus til Røde Kors Akademiet på akademiet@redcross.dk