FC Sandholm er næsten blevet til en rigtig fodboldklub

FC Sandholm fejrede nye vedtægter med at spille showkamp mod Røde Kors-personale.

I anledning af, at vi i FC Sandholm har færdiggjort og effektueret vores vedtægter, og nu er kommet et skridt nærmere at blive til en fodboldklub, spillede vi en showkamp mod et udvalg af Røde Kors' personale fra asylcenter Sandholm.

Kampen blev afviklet i en meget positiv og hyggelig stemning. Det stod dog hurtigt klart, at personalet i den grad fik kam til deres hår.  Selvom FC Sandholm-gutterne ikke spillede deres bedste, blev målene ved med at rasle ind på personaleholdet. Således personalet  bagud 4-1 ved pausen!

Tiltrængt pause 

Pausen gjorde godt for medarbejder-holdet. Og det lille hvil bragte spændingen tilbage i kampen. Efter pausen kom der nemlig to hurtige scoringer så stillingen blev 4-3, men så gik FC Sandholm ellers et gear op, og scorede fire mål i træk. Dette dræbte al spænding i kampen, og selvom personaleholdet sluttede med 11 spillere (Og fik FC Sandholms bedste spiller, Isse) mod FC Sandholms syv spillere, formåede personalet aldrig at komme i nærheden af FC Sandholm, som vandt 10-5. 

Resultatet blev hurtigt kendt

Resultatet spredte sig som ringe i vandet, og allerede næste morgen kendte hele centeret resultatet, hvilket har givet anledning til en del venskabelige drillerier personale og beboere imellem. Der er sågar  enkelte medarbejdere, (som ikke skal nævnes her) der er gået så langt, som til at påstå, at dommeren (Mikkel fra omsorgsteamet) var korrupt!

Vi siger mange tak til tilskuerne, heppekoret (ledt an af Kristian) og Røde Kors-spillerne; George, Claus Albert, Katinka, Susan, Christian, Kasper, Jakob, Kell og  Funder ,for at de ville fejre dagen med os, og for at de aldrig gav op, selvom de var overmatchede på de fleste parametre.

STØT NU