Skræddersyede Aktiviteter

Røde Kors er i bevægelse, og vi arbejder konstant på at finde nye måder at støtte sårbare og udsatte mennesker på. Her kan jeres virksomhed være med til at sikre bevægelse i den rigtige retning.Grundfos Rep 008 Lille

I samarbejde med Røde Kors bygger Grundfos brønde i Isiolo-området i Kenya. Her bruger Grundfos deres viden om det at bygge brønde i sammenspil med Røde Kors’ ekspertise indenfor afrikansk udviklingsarbejde.

Røde Kors er verdens største humanitære hjælpeorganisation. Vi redder liv, skaber udvikling og hjælper mennesker videre i livet. I dagligdagen og under krig. Fra førstehjælpskassen bag i bilen til katastrofer på den anden side af jorden.

I Røde Kors er vi altid åbne for at udvide vores hjælpearbejde. Derfor er vi meget interesserede i at høre fra jer, hvis I har ideer til, hvordan I, ved hjælp af en aktivitet der er skræddersyet til jer, kan hjælpe Røde Kors med at nå ud til endnu flere udsatte verden over.

Skræddersyede partnerskaber med Grundfos og ISS

Et eksempel på et skræddersyet samarbejde er vores partnerskab med Grundfos. Her samler Grundfos-medarbejderne ind til vandpumper, som installeres i Kenya. I samarbejdet bidrager Grundfos med sin viden om vandpumper, mens Røde Kors bruger sin store viden om Afrika. Sammen sikrer vi rent vand til 16.000 mennesker i Kenya, alt imens Grundfos får en mulighed for at afprøve nye pumpesystemer og lære mere om det afrikanske marked.

Et andet eksempel er vores samarbejde med ISS, hvor ISS hvert år arrangerer en ferielejr for udsatte familier. På ferielejren deltager både ISS medarbejdere og udsatte familier, som ofte er på kanten af arbejdsmarkedet. På den måde er ISS med til at skabe glæde blandt familier, der ikke normalt kommer på ferie samtidig med, at deres medarbejdere får en oplevelse for livet og virksomheden kommer i kontakt med potentielle nye medarbejdere.