Start egen indsamling

I katastrofetider er det livsvigtigt for Røde Kors at have et netværk af virksomheder, der vil hjælpe til, når behovet er allerstørst.Egenindsamling Jakob Dall 602

Da en oversvømmelse ramte Pakistan i 2010, igangsatte Mærsk for første gang en egenindsamling blandt koncernens 100.000 medarbejdere worldwide. For at motivere medarbejderne valgte Mærsk at matche den samlede donation fra medarbejderne. Foto: Jakob Dall

Egenindsamling er en platform virksomheder og privatpersoner kan benytte til at starte egne indsamlinger. Platformen er oftest brugt i forbindelse med katastrofer, men kan også sættes i spil i sammenhæng med et længerevarende strategisk partnerskab, hvor egenindsamlingen kan støtte op om et fælles projekt og derigennem sikre forankring omkring projektet blandt medarbejdere eller kunder.

Mange virksomheder laver egenindsamling

Listen af virksomheder der støtter op om katastrofer vokser konstant, og virksomheder som Lundbeck, Mærsk, GN Store Nord, Toyota, TrygVesta, Coloplast, PBS, Pfizer, L’oreal, Nycomed, Codan, Siemens og Grundfos har alle benyttet vores egenindsamling. Deres støtte er en enorm hjælp under katastrofer. De er med til at sikre, at Røde Kors kan komme hurtigt ud til de katastroferamte og hjælpe med husly, rent vand, mad og sikkerhed. Det kan din virksomhed også være med til.

Nem og effektiv hjælp

Egenindsamling er en nem løsning, der let kan implementeres på jeres intranet og skabe opmærksomhed og oppakning om indsamlingen og jeres virksomhed. Egenindsamling kan både benyttes af danske og internationale virksomheder.

Såfremt I ønsker det, vil indsamlingen også figurere på vores hjemmeside for egenindsamlinger.

Læs mere om egenindsamling her

Det sagde de om egenindsamling:

”Dejligt at være ansat i en virksomhed, der har taget dette initiativ!”
 – Medarbejder i Grundfos

”Fantastisk initiativ, jeg bliver helt varm om hjertet - jeg er STOLT over OS”
 – Medarbejder i TrygVesta

“Thanks to Lundbeck for the very good initiative”
 – Medarbejder I Lundbeck