Sundhed og CSR i et

Via et Røde Kors-samarbejde med Endomondo, har jeres virksomhed nu mulighed for at sætte fokus på medarbejdersundhed og samtidig støtte Røde Kors’ arbejde i Danmark og i verden.Endomondo Billede Jacob Dall 602

I samarbejde med Røde Kors kan jeres virksomhed nu få adgang til Endomondos velkendte motions-app med et web-univers, der gør det muligt for jeres virksomhed at lave konkurrencer mellem medarbejdere eller afdelinger, der sikrer teambuilding og god stemning.

I får adgang til værktøjer, der registrerer, hvor meget jeres medarbejdere løber og cykler, som I kan bruge til interne aktiviteter med et sundhedsfokus.

Til at motivere jeres medarbejdere, får I nu mulighed for at bruge jeres sundhedsfokus i et større strategisk samarbejde med Røde Kors, hvor I donerer et fast beløb pr. kilometer jeres medarbejdere løber.  

Med en Røde Kors – Endomondo-app får I mulighed for at sætte fokus på medarbejdersundhed samtidig med, at I støtter Røde Kors’ hjælp til udsatte og sårbare mennesker i Danmark og i verden.

På den måde kan I gøre en verden til forskel!