Fonde

Hos Røde Kors bliver fondsmidler brugt, der hvor de udretter mest. Den garanti kan vi give, fordi Røde Kors altid er til stede. I over 150 år har vi opbygget erfaring med hjælpearbejde indenfor krig, katastrofe og fattigdom både herhjemme i Danmark og ude i verden.

Tag del i vigtige collective-impact projekter i både ind- og udland 

Røde Kors er en verdensomspændende organisation. I Danmark består vi af 213 lokalafdelinger, og dertil har vi søsterselskaber i 188 lande verden over. På verdensplan har vi 17 millioner frivillige. Sammen med dem gør vi en forskel for fattige og udsatte mennesker.

Vores størrelse, både nationalt og internationalt gør, at vi kan garantere konkrete kvalificerebare resultater. Vi har en solid erfaring indenfor projektledelse og genopbygning. Fordi vi er til stede i lokalsamfund verden over, kan vi sikre at projekter drives videre, selv når fondens rolle er overstået. Derfor tøver vi heller ikke med at kaste os ud i større collective-impact-projekter. Røde Kors' kampagne imod ensomhed i Danmark er et godt eksempel på en kamp som kan virke uoverstigelig, men som vi bestemt har tænkt os at vinde.

Vi spænder bredt og samarbejder med fonde indenfor både klassisk-, strategisk- og katalytisk filantropi. Vi har mandskabet og den tekniske know-how, men mangler midlerne. 

Vi er altid interesserede i at starte nye samarbejde op samt bruge jeres fond som sparringspartner i processen. I er derfor mere end velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak om vores arbejde, og hvordan jeres fond bedst muligt kan bidrage hertil. 

Vi ser frem til at tale med jer!