Sådan gør ISS en kæmpe forskel sammen med Røde Kors!

ISS har gennem en årrække støttet stærkt op omkring Røde Kors’ arbejde. Et partnerskab udviklet til fordel for udsatte og sårbare mennesker – både i Danmark men også i resten af verden.

Foto: Henrik Morsing

ISS hjælper Røde Kors med at hjælpe

ISS og Røde Kors har begge mere end 100 års erfaring inden for hver vores fagområde. ISS har med sine danske rødder og sit stærke servicegen forankret sig ud over hele verden, hvor mangfoldighed er et nøgleord, som forbinder ISS medarbejdere og kunder - nationalt såvel som internationalt. Derfor er et partnerskab med Røde Kors tæt bygget om forretningen til fordel for både udsatte mennesker i Danmark og katastrofen i udlandet.

  • Katastrofepartner: ISS uddanner i 2016 en række medarbejdere til at bistå Røde Kors i katastrofearbejdet verden over. De udvalgte medarbejdere kan stolt tage deres faglige kompetencer med til eksempelvis Nepal og Haiti, hvor de bidrager til Røde Kors’ Base Camps. Katastrofepartnerskabet er et fantastisk eksempel på, hvordan ISS’ kernekompetencer kan komme verdens udsatte til gode.
  • Ferielejr: Medarbejdere i ISS arrangerer hvert år en ferielejr for udsatte familier i Danmark. Sammen har vi skabt en flot tradition baseret på frivillige kræfter, som i flere år har været en stor succes.
    Næste ferielejr afholdes den 30.juni-3. juli 2016 i Hillerød ved naturskønne omgivelser og byder på et uforglemmeligt ophold med masser af sjove aktiviteter, nærvær og nye venskaber.
    Der er i alt 100 pladser på ferielejren. 60 pladser fordeles af Røde Kors til udsatte og sårbare børnefamilier, som trænger til en god oplevelse og et afbræk i hverdagen. 40 pladser er til ansatte i ISS og deres familier, som gennem deres deltagelse fungerer som rollemodeller for Røde Kors-familierne. Se indslag fra TV2 Lorry, 2016
  • Landsindsamling: ISS deltager hvert år til Røde Kors indsamling i oktober. Det sker blandt andet ved at tilbyde kunder og samarbejdspartnere at støtte op om indsamlingen.
  • Julen: Hvert år sender en ISS et julekort til kunder og leverandører, hvor gaven er sparret væk til fordel for støtte til Røde Kors’ arbejde.

ISS og Røde Kors har en ambition om at udvide partnerskabet med et nyt projekt hvert år. Vi glæder os til at fremvise det næste..