Bravo Tours

Bravo Tours støtter Røde Kors

Det danske rejsebureau Bravo Tours gør en forskel ude i verden og støtter på forskellig vis de rejsemål, som gæsterne besøger. Bravo Tours støtter der, hvor vi mener, at vores bidrag kan gøre en forskel, hvad enten det er Børneafdelinger på danske sygehuse, børnebyer eller brønde i Afrika. Bravo Tours støtter velgørende organisationer og beløbene går ubeskåret til det velgørende arbejde i hjælpeorganisationerne.

I samarbejdet med Røde Kors er Bravo Tours sponsor på hovedpræmien i Røde Kors’ lotterier. Derudover donerer Bravo Tours gavekort til en sms konkurrence på Røde Kors’ velgørenhedsfrimærke i forbindelse med ”Altid til Stede” kampagnen, der fejrer Røde Kors’ 150 års jubilæum.

I løbet af det næste år bliver der hver måned trukket en vinder, som modtager et gavekort fra Bravo Tours. Støtten til ”Altid til stede” kampagnen bidrager til at Røde Kors fortsat kan være til stede i verdens brændpunkter og yde hjælpen, hvor behovet er størst. På denne vis deler Bravo Tours og Røde Kors de gode humanitære holdninger og de klare handlinger, når mennesker er i nød rundt omkring i verden.

 

Læs mere om Bravo Tours her