Gør rent og støt Røde Kors

Vi har indgået et samarbejde med virksomheden Dot Dot, som giver dig mulighed for at støtte Røde Kors gennem dine hverdags køb.RK SAMLET A4

Ved køb af Dot Dot-produkterne er du med til at støtte Røde Kors arbejde - uden at det koster dig ekstra.

Virksomheden Dot Dot donerer 60 procent af overskuddet fra en ny produktserie til Røde Kors. Det giver dig muligheden for at støtte Røde Kors gennem dine hverdagskøb – uden at det koster ekstra.

Magasin og online
Produkterne kan købes i Magasin, ligesom de kan fåes online hos Dot Dot.

KØB PRODUKTERNE ONLINE

Ved at donere 60 procent af overskuddet er Dot Dot med til at støtte Røde Kors’ hjælpearbejde i forbindelse med katastrofer. I Danmark er vand til bad, opvask og drikke en naturlig del af hverdagen, men under en katastrofe er rent vand ofte en mangelvare. For bare 10 kr. kan Røde Kors sikre 700 liter rent vand til mennesker i nød. Det er en vigtig støtte. 

Ved køb af DOT DOTs nye produktserie kan du være med til at gøre en verden til forskel.

Røde Kors produktserien lægger sig op af kriterierne for Svanemærkning. Produkterne til personlig pleje er uden parfume, mens rengøringsserien dufter frisk af rabarber og granatæble. De er desuden fri for ammoniak, klor, parabener, ftalater, formaldehyd, kunstige farvestoffer, fosfater eller petroleum destillater. De er også lavet uden animalske ingredienser og er ikke testet på dyr.