Leg For Livet

Fætter BR og Røde Kors vil med samarbejdet Leg For Livet hjælpe børn og børnefamilier, der har det svært – både i Danmark og i resten af verden. Det vil vi fordi leg skaber håb og spreder glæde, og er vigtigt og sundt.

Vi ved alle godt, at børn er verdens bedste til leg. Men det er desværre ikke altid, at legen får en chance når børn tvinges på flugt, er ensomme eller bor i familier, hvor pengene er små.

Leg lærer børn, at forstå sig selv, hinanden og verden omkring sig. Leg åbner verden for vores børn og hjælper dem med, at forstå og overkomme livet når krisen eller katastrofen rammer. Uanset hvem de er, og hvor de bor, er det godt at lege.

Derfor vil BR sammen med Røde Kors give legen en chance og hjælpe de børn og børnefamilier, som har det svært – både herhjemme og ude i verden.

Vi kalder samarbejdet Leg For Livet og sammen vil vi skabe håb for, at verdens udsatte børn kan lege for livet, uanset hvem de er, og hvor de bor.

Vi glæder os til at skabe håb og sprede legeglæde til hele verden sammen med jer. Det er faktisk legende let, for vi tror på, at man godt kan lege sig til en lidt bedre verden.

Leg er vigtig i børns hverdag - både for velfærd og udvikling! LÆS MERE

 

KONKURRENCE - 1.000 DKK. Send LEG til 1240 og vær’ med i konkurrencen om 1.000 kr. til BR – hver måned. Det koster almindelig SMS takst.

Konkurrencen udbydes af Røde Kors, Blegdamsvej 27, 2100 København Ø. Du skal være 18 år for at deltage. Ved at sende en SMS til 1240 med teksten ’LEG’ deltager du i konkurrencen om at vinde et gavekort til BR på 1000 kr. Der udtrækkes en vinder om måneden, i 6 mdr. Vinderne får personligt besked per telefon fra Røde Kors. Besvarer vinderen ikke efter tre opkald, trækkes der en ny vinder. Udtrækningen og kontakt til vinder sker på følgende datoer:  30/11/2016 – 2/1/2017 – 31/01/2017 – 28/02/2017 – 31/03/2017 – 30/04/2017. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Røde Kors vil muligvis kontakte konkurrencedeltagere efterfølgende, med henblik på at skabe flere midler til Røde Kors’ arbejde.