Leg For Livet

Fætter BR og Røde Kors vil med samarbejdet Leg For Livet hjælpe børn og børnefamilier, der har det svært – både i Danmark og i resten af verden. Det vil vi fordi leg skaber håb og spreder glæde, og er vigtigt og sundt.

Vi ved alle godt, at børn er verdens bedste til leg. Men det er desværre ikke altid, at legen får en chance når børn tvinges på flugt, er ensomme eller bor i familier, hvor pengene er små.

Leg lærer børn, at forstå sig selv, hinanden og verden omkring sig. Leg åbner verden for vores børn og hjælper dem med, at forstå og overkomme livet når krisen eller katastrofen rammer. Uanset hvem de er, og hvor de bor, er det godt at lege.

Derfor vil BR sammen med Røde Kors give legen en chance og hjælpe de børn og børnefamilier, som har det svært – både herhjemme og ude i verden.

Vi kalder samarbejdet Leg For Livet og sammen vil vi skabe håb for, at verdens udsatte børn kan lege for livet, uanset hvem de er, og hvor de bor.

Vi glæder os til at skabe håb og sprede legeglæde til hele verden sammen med jer. Det er faktisk legende let, for vi tror på, at man godt kan lege sig til en lidt bedre verden.

Leg er vigtig i børns hverdag - både for velfærd og udvikling! LÆS MERE