Workshop: Jobsøgning

Beskrivelse

Workshoppen ”Jobsøgning for alle”

Igennem de senere år er rigtig mange flygtninge kommet i arbejde. Der er dog stadig en del mennesker, som står uden for det danske arbejdsmarked og enten har svært ved at få adgang til eller ikke trives i et ordinært fuldtidsjob.

Denne workshop handler derfor om de andre typer jobs, som også findes derude: Deltidsjobs, småjobs, fritidsjobs og vikarjobs. Jobs, der kan være lige præcis den rigtige måde at gå på arbejde på men som også kan fungere som en trædesten på vej mod fuldtidsjobbet.

På ”Jobsøgning for alle”-workshoppen arbejder vi med jobsøgning i relation til netop deltidsjobs, småjobs, vikarjobs og fritidsjobs:

  • Hvor finder man dem – eller hvordan skaber man dem?
  • Hvad skal man være opmærksom på, når man søger?
  • Hvordan bruger man bedst erfaringer fra virksomhedspraktikker, arbejdsrelaterede erfaringer og personlige oplevelser og kvalifikationer i udarbejdelsen af CV og ansøgning?

Workshoppen er fuld af øvelser, diskussioner og redskaber, som I kan gå hjem og omsætte til praksis med det samme. Deltagelse af både flygtninge og venner – kom gerne i jeres match.

OBS: Vi anbefaler min. 10 og max. 20 deltagere. Vi ser gerne, at man bestræber sig på en ligelig fordeling mellem deltagere med og uden flygtningebaggrund.

Du er ved at bestille workshoppen 'Jobsøgning'. Udfyld formularen nedenfor for at bestille kurset. 
Navn