Vær med til Røde Kors-indsamlingen

Den store årlige Røde Kors-indsamling er Røde Kors’ største nationale aktivitet, hvor vi samler ind til vores arbejde med sårbare og udsatte mennesker over hele Danmark. I kan være med til at gøre denne dag til en stor succes.

 

Thumbnail

Hvert år samler tusindvis af danskere ind til Røde Kors første søndag i oktober. Velvilligheden til frivilligt at bruge nogle timer på at hjælpe os er stor i hele landet og rigtig mange mennesker åbner glædeligt døren og kommer mønter og sedler i bøsserne. Men vi kan altid bruge flere indsamlere og mere opmærksomhed omkring indsamlingen og her kan din virksomhed være med til at gøre en forskel.

Medarbejdere som indsamlere

En indsamler får i gennemsnit 1.000 kroner i bøssen. Det gør hver eneste indsamler meget værdifuld for os.  Jeres medarbejdere kan hjælpe os ved at være indsamlere den første søndag i oktober. Hvis blot 10 af jeres medarbejdere melder sig som indsamlere til Røde Kors-indsamlingen, har I været med til at sikre 10.000 kroner til Røde Kors’ hjælpearbejde. Det er en kæmpe hjælp!

Hjælp med at sprede budskabet

Mange danskere ved ikke, hvornår indsamlingen ligger. Derfor har rigtig mange danskere ikke kontanter på sig eller de er ikke hjemme. I kan hjælpe med at sprede budskabet om indsamlingen lokalt eller nationalt og på den måde være med til at sikre flere penge i bøsserne.

Hjælp til organisering af Røde Kors-indsamlingen

Røde Kors-indsamlingen bliver arrangeret af frivillige, som er tilknyttet Røde Kors’ 220 afdelinger over hele landet. Der ligger en del arbejde i at planlægge en Røde Kors indsamling i forhold til koordinering, informering, hvervning af indsamlere, planlægning af ruter og lignende. Måske kunne jeres lokalområde faktisk godt bruge lidt ekstra kræfter til indsamlingen. Behovene er meget forskellige lokalt, men der kan altid bruges en ekstra hjælpende hånd.