Pro Bono-arbejde i Røde Kors

Jeres tid og kompetencer kan være til stor nytte for Røde Kors. Ved at lade jeres medarbejdere samarbejde med os, kan I være med til at skabe et endnu bedre Røde Kors, der kan hjælpe flere sårbare og udsatte verden over.

 

Thumbnail

Advokatfirmaet DeLaCour Dania donerer juridisk bistand til Røde Kors’ forefaldende arbejde. DesignIt donerer kompetencer inden for strategisk design med fokus den store årlige Røde Kors-indsamling. COWI donerer forretningsunderstøttende viden indenfor ingeniørteknik, miljø og samfundsøkonomi. 

Ved at gøre det de er bedst til, understøtter de alle Røde Kors’ mål om at effektivisere vores hjælpeindsats og nå ud til flere sårbare og udsatte mennesker i Danmark og i verden.

Vi har mange og gode erfaringer med, at virksomheder donerer deres tid og kompetencer til os. Faktisk er det af enorm betydning, når vi får adgang til kompetencer, der er så specialiserede, at vi aldrig selv ville kunne betale os fra dem. Det gør os i stand til at bruge flere kræfter og midler på at blive et bedre og mere effektivt Røde Kors.

Kontakt

Send en mail til virksomheder@rodekors.dk, hvis du ønsker at vide mere om dine muligheder for CSR samarbejde eller større partnerskaber.