Messecenter Herning smed tøjet

 

Røde Kors og MCH Messecenter Herning gik til Outlet-Messen den 2.-3. april 2016 sammen om kampagnen ”Smid Tøjet Danmark”. Ved ankomsten til Outlet-Messen kunne de besøgende støtte den gode sag. MCH havde sat indsamlingsbure op ved indgangene til messen, og her kunne gæsterne donere deres aflagte tøj, før de gik ind og shoppede nyt i hallerne, der var fyldt med gode tilbud.

messecenter herning smid tøjet

Medarbejderne smed tøjet

På messens åbningsdag smed MCH’s medarbejdere sække med brugt tøj i burene og lagde dermed bunden for weekendens tøjindsamling. Der var blevet ryddet ud i klædeskabene, og medarbejderne var glade for at kunne støtte en god sag.

 "På en messe, hvor man køber nyt tøj, giver det god mening, at man kan give sit brugte tøj til et godt formål, der støtter verdens fattige og mest udsatte mennesker. Man får ryddet op i klædeskabet, så man får plads til de nye indkøb, og det aflagte tøj kan blive til nødhjælp. Et så godt formål støtter vi meget gerne" siger Maja Kjær Juul, som er projektleder på Outlet-Messen.

Samarbejdet gentages

Når Outlet-Messen afholdes igen den 1.-2. oktober 2016, gentager Røde Kors og MCH samarbejdet. Alle besøgende opfordres derfor til at tage deres aflagte tøj med og smide i tøjcontainerne, inden man tager hul på oplevelserne.

 "Et godt initiativ skal gentages, før det bliver til en vane, og det vil vi gerne gøre det til. Outlet-Messens gæster skal vide, at de kan donere deres aflagte tøj her hos os, før de går ind og køber nyt" siger Maja Kjær Juul.

På messens sidste dag, søndag den 2. oktober, holder Røde Kors desuden landsindsamling. Den kan man også støtte på Outlet-Messen, hvor Røde Kors’ indsamlere vil stå ved indgangene.

"Vi er glade for samarbejdet med Røde Kors på Outlet-Messen, så der kan bidrages til alt det gode og uundværlige arbejde, Røde Kors står bag"siger administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen.