Virksomhedsaktiviteter

Som Erhvervsstøttemedlem kan I løbende give en hånd med ved vores kampagner – I vælger selv hvornår og hvor meget, I vil engageres. Ved at opfordre jeres medarbejdere og kunder til at tage del i vores aktiviteter, kan vi sammen gøre en endnu større forskel. Herunder kan I se vores faste, årlige kampagner, som I kan blive en del af.

virksomhedsaktiviteter

Ønsker I at vide mere om kampagnerne og jeres muligheder, så kontakt Erhvervs- og Marketingkonsulent Louise Holk på lohol@rodekors.dk 

SMID TØJET Inviter jeres medarbejdere og kunder til at tage del i vores store tøjindsamlingsfest. Få dem til at donere deres genbrugsguld, så vi kan hjælpe endnu flere mennesker.

RØDE KORS INDSAMLINGEN Den første søndag i oktober kan I bruge dagen til at vise, at jeres medarbejdere giver en hånd med som indsamlere ved Røde Kors' landsdækkende indsamling.

GOD JUL. TIL ALLE I kan hjælpe os med at give en god jul til de mange sårbare familier i Danmark, der har brug for lidt ekstra hjælp henover julen. Med en indsamling på arbejdspladsen kan I opfordre jeres medarbejdere til at give et bidrag. 

Har du en idé til en hel anden aktivitet, så kontakt os og vi finder sammen en løsning. Nedenfor er et udpluk af de muligheder der er for at du kan kombinerer aktiviterne på din arbejdsplads med den gode sag: