Bliv besøgsven og spred glæde hos et andet menneske

Vi har alle brug for nogen at dele livets særlige øjeblikke med. Sammen med Nescafé Danmark vil vi gøre en forskel for de, der føler sig ensomme. Dit besøg kan gøre en forskel for et andet menneske – et smil og et øjeblik over en god kop kaffe. Du kan være med til at bryde følelsen af ensomhed. 

Bliv besøgsven

Jeg kan jo ikke sige, hvordan det var gået mig, hvis jeg ikke havde mødt Lars. Men han fik mig i gang igen. Det er kun positivt. Der findes ikke et bedre ord for det.

Fortæller Kim, der har fået en besøgsven gennem Røde Kors’ Besøgstjeneste.

BesøgsvennerEr du interesseret i ledelse? Vi mangler ledere af Besøgstjenesten. Kontakt os for mere information på besoeg@rodekors.dk 

Besøgsvenner  Q/A

Hvad kræver det af mig? Du besøger et andet menneske hjemme hos vedkommende én gang om ugen eller hver 14. dag. Det aftaler I imellem jer. Du lytter og er interesseret, du er stabil og nærværende, og glædes ved at være sammen med andre.

Hvilke aktiviteter kan vi lave? Måske finder I fotoalbummet frem og deler livets historier, hygger jer med spil, læser avisen og drikker en kop kaffe.  

Hvad får jeg ud af det? Du får et hyggeligt og nærværende besøgsvenskab. Du får oplevelsen af at gøre en kæmpe forskel for et andet menneske. 

Hvor lang tid skal jeg bruge? Et besøg varer ca. 1- 2 timer hver eller hver anden uge.

Hvordan bliver jeg besøgsven?

Find i kortet aktivitetlederen for besøgstjenesten i det område hvor du ønsker at blive frivillig. Aktivitetlederen kan besvare spørgsmål og hjælpe dig med at blive besøgsven.

Find din lokale kontaktperson

Fandt du ikke, hvad du søgte i kortet ovenover?

Udfyld kontaktformularerne her, så hører du fra os snarest!

Bliv besøgsven

Du kan læse mere om, hvordan Røde Kors behandler dine data her