Bliv medlem af erhvervsklubben her

Vælg beløb
100.000 kr.
kr.
Indtast valgfrit beløb. Beløbet er eksl. moms.
Betalingsikoner

 

 

Vi har ofte hørt fra vores medarbejdere, at det er fedt, at vi støtter, og at de er stolte af det. Jeg oplever, at det styrker det interne samarbejde og tillidsforholdet til hinanden. Det bygger bro.

Indehaver af Vagtteam DK ApS, Imran Sarwar. Medlem af Røde Kors Erhvervsklub siden 2008

Vi har postet ’Hey, vi har støttet Røde Kors´arbejde’ på vores interne Facebook-grupper, og det har givet en helvedes masse likes. Det betyder, at vores medarbejdere kan se, at Morten og jeg ikke kun tænker på at generere overskud. Vi håber, at det også giver vores medarbejdere en følelse af, at vi alle er en del af et større fællesskab.

Medindehaver af Bastard Café, Bo Thomasen. Medlem af Røde Kors Erhvervsklub siden 2016

Som firma kan du støtte med et meget større beløb. Du kan trække det fra i skat og trække det på din reklamekonto. På den måde rækker pengene længere.

Indehaver af Entreprenør- og Murerfirmaet Aaskoven ApS, Hans Christian Aaskoven. Medlem af Røde Kors Erhvervsklub siden 2015

Man kan som virksomhed bruge sit medlemskab af Røde Kors Erhvervsklub i det omfang, man har lyst til. Man kan bidrage som vil, og man er ikke forpligtet til at skulle gøre noget bestemt.

Indehaver af Juuls Træer, Tim Juul. Medlem af Røde Kors Erhvervsklub siden 2015

 

 

Vis omverden, at I tager et socialt ansvar

Er I en virksomhed, der ønsker at støtte med en fast årlig donation, er et medlemskab i Røde Kors Erhvervsklub en god idé for jer.

Som medlem af Røde Kors’ Erhvervsklub er I med til at sikre, at Røde Kors kan holde sit løfte om altid at være til stede for sårbare – både her i Danmark og ude i verden, når katastrofen rammer.

Samtidig styrker et medlemskab jeres virksomheds CSR profil ved at vise, at I tager socialt ansvar og sætter således et positivt præg på jeres medarbejdere, kunder og leverandører. 

Når I tilmelder jeres virksomhed Erhvervsklubben, får I bla.:

  • Materiale til digitale kanaler
  • Netværksmøder
  • Eksponering

 

Læs mere om de mange fordele ved et erhvervsmedlemskab længere nede på siden.
Se hvem der er med i erhvervsklubben


Giv minimum 3.500 kr. (ekskl. moms) årligt og få:

Medlemspakke med LinkedIn og Facebook banner, Røde Kors Erhvervsklublogo, digitalt og printklart diplom, mailsignatur samt PP-mærke , som I kan bruge til at gøre opmærksom på, at I støtter Røde kors.
Nyhedsbreve seks gange årligt med video, cases og lign., som I kan dele på interne og eksterne kanaler for at gøre opmærksom på at I støtter Røde Kors.
How to-guides om hvordan din virksomhed kan bruge jeres erhvervsmedlemsskab konkret CSR mæssigt.
10 % på førstehjælpskurser så I kan klæde jeres medarbejdere på til at redde liv.
Netværksmøder. Det næste er den 30. november hos Dansk Erhverv med overskriften: "Purpose Seminar: Hvad er meningen med din forretning?"
Eksponering på Røde Kors side over erhvervspartnere.

Thumbnail

Hør mere om erhvervsklubben

Ønsker du at vide mere om dine muligheder som erhvervsmedlem så kontakt:

Simone Kofoed Broholm
Corporate Fundraising Manager
Tlf. +45 3525 9236
Mob: +45 2928 7659
sikcl@rodekors.dk


Vi kontakter løbende virksomheder angående et erhvervsmedlemsskab fra dette nummer:
32 22 59 03