dinero logo

 

  • Om Dinero Regnskab: Dinero blev grundlagt i 2010 af blandt andet serieiværksætteren Martin Thorborg. Dinero er et gratis regnskabsprogram og har i dag over 50.000 aktive virksomheder, der dagligt bruger Dinero som regnskabsprogrammet og beskæftiger mere over 40 mand i det Købehavn. I november 2016 blev Dinero en del af den norske IT-koncern, Visma, der også ejer virksomheder e-conomic og Dataløn. Læs mere om Dinero på deres hjemmeside.

  • Hvorfor er Dinero medlem af Røde Kors Erhvervsklub? Vi ønsker at tage ansvar, ansvar for vores samfund. Vi har i mange år haft et godt og tæt samarbejde med Røde Kors, som vi virkelig har været glade for. Samtidig er Røde Kors verdens største hjælpeorganisation, som man gerne vil associere sig med, da deres brand virkelig gør en forskel i verdenen.

  • Hvordan kommunikerer Dinero om deres medlemskab? Hos Dinero holder vi os ikke tilbage med at fortælle om vores bidrag til Røde Kors, vi deler det på de sociale medier, nyhedsbrevet og inde i regnskabsprogrammet i håb om at flere vil støtte op om Røde Kors.

  • Effekt i virksomheden: At kunne hjælpe andre og gøre en forskel, er noget vi går meget op i hos Dinero og det at arbejde for en virksomhed, der hjælper og giver støtte til hjælpeorganisationer og andre, det er noget der gør medarbejdere stolte og glade.