Sammen om at beskytte vores mest sårbare

Når Røde Kors og Danske Lægers Vaccinations Service slår kræfterne sammen, handler det først og fremmest om beskyttelse. Især nu hvor vi står midt i en alvorlig sundhedskrise, er det vigtigere end nogensinde, at vi passer på os selv, hinanden og de allermest udsatte i vores samfund. Vi har allerede vist, hvor dygtige vi er til netop det, og det skal vi blive ved med at stå sammen om.

Det gælder også nu, hvor vi nærmer os efterår og går ind i en tid, hvor influenza sender mange af os hjem under dynen. Også dén sygdom kan ramme ældre og kronisk syge særlig hårdt. Vi ser hvert år, hvordan influenza er årsag til både indlæggelser og dødsfald. Derfor har Danske Lægers Vaccinations Service indgået et treårigt samarbejde med Røde Kors, der handler om at gøre en forskel ved at beskytte de mest sårbare med vacciner. 

For hver influenzavaccine, Danske Lægers Vaccinations Service gennemfører, giver vi en donation til Røde Kors, så de kan fortsætte med at beskytte mennesker, der på den ene eller anden måde er sårbare eller udsatte. Sammen passer vi bedst på hinanden.
 Danske Lægers Vaccinations Service er stolte over at støtte Røde Kors’ hjælpearbejde de næste 3 år. Vi ønsker med dette samarbejde at nå ud til flere borgere i risikogrupperne og gøre flere opmærksomme på muligheden for at blive vaccineret.

Andrew Paulsen, Direktør hos Danske Lægers Vaccinations Service

Danske Lægers Vaccinations Service
Røde kors logo