DFDS støtter Røde Kors med cruise-giveaways mod donationer

Hos Røde Kors og DFDS står vi klar med professionelt beredskab –og har gjort det i 150 år. Vi har sørget for tryghed til millioner af mennesker, som regner med vores hjælp. Mennesker som forventer, at vi sørger for deres sikkerhed og tager ansvar for dem og deres nærmeste. Vi ved af erfaring, at når det virkelig gælder, så er en dygtig arbejdsstyrke med kompetencer, godt samspil og handlekraft helt essentielt.

Gennem flere år har Røde Kors og DFDS slået sig sammen i kampen om at hjælpe udsatte mennesker. Samarbejdets styrke ligger i DFDS’ gode kontakt til sine gæster og derfor muligheden for at eksponere Røde Kors kampagner over for dem. Gennem de sidste par år har DFDS samlet næsten 400.000 kroner sammen til Røde Kors’ hjælpearbejde. Og er nu i gang igen. I år kan du få et Oslo MiniCruise for op til fire personer, når du donerer 100 eller 50 kroner til Røde Kors.

Når du donerer 100 kroner, får du et gavebevis til et MiniCruise til Oslo, som du senere kan indløse, mens du for en donation på 50 kroner skal vælge datoerne for dit MiniCruise med det samme.  

Vi glæder os over samarbejdet med DFDS og ser frem til fremtidens indsamlinger. Kampagnen er aktiv frem til 8. oktober. 

 

Læs mere om kampagnen og få dit cruise her.

 

Donér 100 kroner

Donér 50 kroner

 

STØT NU