Millioner i nød efter naturens rasen

Mexico er netop blevet ramt af det voldsomste jordskælv i årtier. Dødstallet stiger, og over en million mennesker står uden husly, mad og vand. Samtidig har flere store orkaner ramt de caribiske øer med voldsom kraft. Hele øer er som jævnet med jorden, skoler og hospitaler er blevet raseret, og tusindvis af familier har mistet alt.

Det er utrolig sjældent, at så mange naturkatastrofer sker på samme tid, og behovet for hjælp er enormt. Der er akut brug for husly, mad og vand i flere lande lige nu. Vi har brug for din støtte, så vi kan få livsvigtig nødhjælp frem.

Send hjælp nu

Sådan hjælper vi

Røde Kors har et netværk af frivillige i alle de berørte områder. De er i fuld gang med at uddele nødhjælp og redde overlevende ud af sammenstyrtede huse. I Mexico har vi allerede i løbet af den første uge uddelt mange hundrede tons nødhjælp og huslysæt.

I Caribien har vi hjulpet med at evakuere familier og sendt orkanvarsler ud lokalt, inden orkanerne ramte. I alle de berørte områder sikrer Røde Kors mad, vand, lægehjælp og husly.

Indsamlingen hjælper ofre for naturkatastrofer i hele verden med akut hjælp og støtte til genopbygning af de ødelagte områder.

Hjælp ofrene