Seks års lidelser

Seks års krig har lagt store dele af Syrien i ruiner og fået helt ufattelige konsekvenser for civilbefolkningen. Ikke mindst de familier, der stadig befinder sig i landet. Næsten fem millioner mennesker lever lige nu i belejrede og svært fremkommelige områder, hvor der er hårdt brug for adgang til at levere nødhjælp. Syge og sårede får ikke den behandling, de har brug for, og børn kommer ikke i skole, fordi hospitaler, skoler og andre civile mål er under beskydning.

Krigens børn

Halvdelen af krigens ofre er børn, der vokser op midt i rædslerne og risikerer alvorlige ar på sjælen. De er tvunget på flugt fra deres trygge hjem, har oplevet blodige angreb og mistet familiemedlemmer. Hvert tredje barn i Syrien har aldrig kendt til andet end krig.

Vi fortsætter hjælpen

Efter seks år fortsætter vores 6.000 frivillige utrætteligt arbejdet med at hjælpe de børn og voksne, der er mærket af krigen. Vi hjælper de familier, der er flygtet til nærområderne. Og vi hjælper de familier, der stadig befinder sig i landet, så de kan få mad, vand, medicin og lægehjælp selv i de hårdest ramte konfliktområder. Vi støtter også de børn og voksne, der har brug for hjælp til at bearbejde krigens traumer.

Støt Syriens flygtningbørn og deres familier