Giv din flaskepant til Røde Kors

Flaskepent - støt med din pant - topbanner 

Hvis der er nogen der har fortjent din flaskepant, er det dig. Men den gør en stor forskel for verdens udsatte
´
Derfor bliver vi så glade, når du trods fedtede fingre og klamme sjatter vælger at donere din pant til Røde Kors i enten Kvickly, SuperBrugsen eller Dagli’Brugsen.

Pengene fra din flaskepant betyder blandt andet at vi kan sikre rent vand og mad til mennesker i verdens brændpunkter. Og den er med til at sikre hjælp til udsatte børn og familier i Danmark.

Og hver flaske gør en forskel. Giver du en flaske til 1 krone kan vi sikre 20 liter rent drikkevand til mennesker i nød.

 

DELTAG I KONKURRENCER MED RØDE KORS

Røde Kors vil gerne give muligheden for, at heldet skal tilsmile alle. Derfor udlodder vi konkurrencer, hvor forskellige præmier er på spil - oftest doneret af virksomheder.

Deltag i konkurrencen om at vinde to gavekort til Small Danish Hotels

  • Sms FLASKEPANT til 1240 for at deltage. Det er gratis at deltage.

Hvis du er den heldige vinder, bliver du kontaktet direkte og får tilsendt et gavekort på 1.500,- kr. til Small Danish Hotels. Der udtrækkes hele to vindere i konkurrencen!

 

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen udbydes af Røde Kors, Blegdamsvej 27, 2100 København Ø. Du skal være 18 år for at deltage. Vinderne får personligt besked igennem et telefonopkald fra Røde Kors. Besvarer vinderen ikke efter tre opkald, udtrækkes der en ny vinder. Udtrækning og kontakt til vinder sker efter konkurrencernes udløb d. 30/4-2017.

Præmierne kan ikke returneres eller ombyttes til kontanter eller andre varer. Der udtrækkes op til flere vindere af konkurrencerne, og du vil ikke få besked, hvis ikke du vinder. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Vinderne modtager deres præmie i løbet af ca. 14 dage. Røde Kors påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencen og forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne. Røde Kors vil muligvis kontakte konkurrencedeltagere efterfølgende, med henblik på at skabe flere midler til Røde Kors’ arbejde. Røde Kors respekterer altid ønsket om ikke at blive kontaktet. Har du spørgsmål, kan du ringe til os på tlf. 3525 9200 eller sende en mail på info@rodekors.dk.