Sultkatastrofe i Malawi. Tak til dig som er fadder!

Vi deler netop nu mad ud til fadderbørnene i Malawi, som gennemlever den værste sultkatastrofe i årtier. Tak til dig som er fadder! Det er nemlig din støtte, som gør hjælpen mulig.

Tørke og oversvømmelser har ødelagt høsten for de 80 % af befolkningen, der lever som småbønder på landet. Flere millioner mennesker sulter, og landets 800.000 forældreløse børn rammes særligt hårdt.

Manglen på mad svækker børnenes fysiske og sociale udvikling og vil skade en hel generation af børn, hvis ikke de får mad nu. Din støtte betyder, at vi kan være til stede for fadderbørnene med akut pleje og mad, samt hjælp til at gennemføre skolegangen under krisen.

Fotos: Guido Dingemans, august 2016

Se her, hvordan dit bidrag gør forskel

De mindste fejl- og underernærede fadderbørn giver vi akut pleje og mad, mens vi giver skolebørnene både mad, skoleuniform og undervisningsmaterialer samt hjælp til at gennemføre skolen midt i krisen, hvor mange dropper ud.

Selv de mindste bidrag kan gøre en forskel, og sammen kan vi ændre forældreløse børns muligheder for at overleve og skabe et værdigt liv.

  • For 1 krone kan vi give en skål grød til et barn
  • For 100 kroner kan vi give mad til et barn i en måned

Tak til alle Røde Kors-faddere for den afgørende støtte i denne svære tid.

 
 

STØT NU