Vind en drømmerejse

Har du set vores invitation til at spille med Røde Kors på Facebook, eller har du måske modtaget en SMS? Så kan du læse mere her. Spil2

Konkurrencen er afsluttet og vinderen vil blive kontaktet.

_____________________________

I perioden mandag den 17. januar 2018 fra kl. 10 til og med mandag den 1. marts 2018 kl. 10 har du chancen for at vinde en drømmerejse til en værdi af 10.000 kr. Præmien er et gavekort til Spies Rejser, hvor du frit kan vælge den rejseform, du ønsker for dig og dine kære.

For at deltage i konkurrencen skal du donere 50 kr. til Røde Kors og svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hjælper Røde Kors udsatte mennesker: Ja eller nej? Sms JA eller NEJ til 1240. Svarer du rigtigt, deltager du i lodtrækningen om en drømmerejse til 10.000 kr. Det koster 50 kr. + alm. SMS-takst. Udtrækningen af vinderen sker randomiseret ved hjælp af en certificeret udbyder, der udgør en uafhængig tredjepart.

Konkurrencen er udført i overensstemmelse med regler for afholdelse af Online Casino, herunder SMS gættekonkurrencer. Læs mere om vilkår, tilladelse og udbud af SMS gættekonkurrencer nedenfor.

Tidligere konkurrencer og vindere

Oktober/november 2017: Majbritt E.A.S

Det med småt

Konkurrencen udbydes af Røde Kors, Blegdamsvej 27, 2100 København Ø. Tilf. 35 25 92 00.

Der kan deltages i gættekonkurrencen fra 17. januar til 1. marts 2018. Det koster 50 kr. + alm. SMS-takst at deltage.

Vinderen udtrækkes 1. marts 2018 kl. 10.00 af Røde Kors og Unwire. Der trækkes lod blandt alle rigtige besvarelser. Vinderen får direkte besked og offentliggøres her på siden. Udleveringen af præmien sker efter aftale med vinderen. Retten til at få udleveret præmien bortfalder 2 måneder efter konkurrencens udløb d. 1. marts.

Betingelser for at deltage

For at deltage i konkurrencen skal man være fyldt 18 år. Ved deltagelse fraskrives 14 dages fortrydelsesret. Ansatte ved Røde Kors og deres husstand må ikke deltage.

I forbindelse med SMS-deltagelse i konkurrencen gemmer Røde Kors deltagernes mobiltelefonnumre for siden at kunne vende tilbage til deltagerne med et lignende tilbud. Det sker i overensstemmelse med Bekendtgørelse af lov om markedsføring §6, stk. 2. Deltagere, der ikke ønsker disse henvendelser, kan sende en SMS med teksten AFMELD til 1240.

SE VORES SPILLETILLADELSE HER