Portræt af en mønsterbryder

Susanne Larsen har kunnet bryste sig af titler som mønsterbryder, ligestillingsambassadør, direktør og siden januar 2010 også præsident for Røde Kors i Danmark. I biografien "Luft under vingerne" får læseren lov at komme helt ind bag facaden på Susanne Larsen.Susanne Larsen Rodekors 630

Fra januar 2010 har præsidenten for Dansk Røde Kors heddet Susanne Larsen, og hun har prøvet ikke så lidt, før hun kom til Røde Kors.

I en biografi om Susanne Larsen får læseren blandt andet historien om, hvordan Susanne Larsen begyndte sin karriere i SAS som kontorassistent og stoppede i flyselskabet 40 år senere som administrerende direktør.

Køb bogen i vores webshop - find den under "Gaveideer"

Biografien "Luft under vingerne" er historien om en kvinde, der tidligt tog ansvar for sit eget liv, altid har forfulgt sine drømme og aldrig har haft en plan B.

Mønsterbryderen fra Amager

"Luft under vingerne" er fortællingen om mønsterbryderen fra Amager, der er en af de ganske få danske kvinder, der er nået helt til tops i et ellers mandsdomineret erhvervsliv.

Susanne Larsen begyndte som kontorassistent i SAS, men tog som 30-årig en studentereksamen og læste senere samfundsfag på universitetet. Fra 1987 begyndte karrieren i SAS at tage fart og endte med stillingen som adm. direktør.

Sideløbende har hun involveret sig i forskellige former for frivilligt arbejde. Og som blandt andet ligestillingsambassadør, fundraiser for stærke afrikanske kvinder og mentor for yngre erhvervskvinder er ligestilling en hjertesag for hende.

Susanne Larsens livskloge kommentarer

Bogen runder også den private Susanne Larsen, der blev enlig mor som 17-årig, og som senere fik en endnu en datter, der er handikappet.

Susanne Larsens historie, fortalt i øjebliksbilleder, er ikke en erindringsbog, men snarere en livsklog kvindes kommentarer til livet, samfundet og til, hvordan vi lever vores liv.

Marianne Schjøtt Rohweder er forfatter til biografien.

Læs mere om Susanne Larsen (pdf)