Røde Kors sælger mærketøj til tilbudspriser

I samarbejde med modeshoppen STYLEPIT sælger Røde Kors mærketøj til billige penge på flere af sommerens festivaller. Tøjet er fejlmeldt, og ville normalt blive smidt ud, men i stedet går pengene nu til Røde Kors’ hjælpearbejde.STYLEPIT_100414_131231
 
 

Sommeren over vil du kunne købe meget billigt mærketøj af Røde Kors ved en række festivaller og arrangementer. Vi har nemlig været så heldige at få en stor mængde mærketøj af modeshoppen STYLEPIT. Overskuddet går ubeskåret til Røde Kors’ hjælpearbejde - også kommer det samtidig klimaet og din pengepung til gode.

Tøjet er blevet fejlmeldt af køberne og sendt retur, fordi der typisk mangler en knap, en lynlås, eller en søm er gået op. Derfor bliver det nu solgt til spotpriser mellem 25-150 kr. ved flere af sommerens arrangementer. Blandt tøjet er dyre mærker, som eksempelvis Hugo Boss, og der vil derfor være rigtig mange penge at spare.

"STYLEPIT engagerer sig i genbrug af vores reklamationer sammen med Røde Kors, fordi alle indsatser, små som store, giver mening i enhver industri, som belaster miljøet. Valget faldt på Røde Kors som samarbejdspartner, da Røde Kors gør et formidabelt arbejde i at bruge og genbruge tøj og tekstiler til at rejse penge til velgørende formål både herhjemme og ude i verden,” siger Thomas Kromann, der er Marketing Director hos STYLEPIT.

Her kan du få fingre i tøjet:

-          Ledreborg Livsstilsdage 29. maj - 1. juni

-          Valdemars Slot, Livstilsmesse 7.-9. juni

-          Langelandsfestival 19.-26. juli

Vi sælger dame-, herre-, børne- og sportstøj fra mange forskellige mærker til superlave priser. Nogle af varerne kan have mindre fejl og for eksempel mangle en knap, eller have en søm, der er gået op.

”Vi er meget glade for, at STYLEPIT har valgt at bringe tøjet i spil på denne måde. Normalt ville det blive destrueret, selvom det i virkeligheden er fuldt funktionelt. Nu kan tøjet bidrage til vores hjælpearbejde og samtidig komme miljøet til gavn,” siger Tina Donnerborg, der er chef for kommercielle aktiviteter hos Røde Kors.