Kvickly donerer 100.000 kroner til udsatte børn

Omkring 100 udsatte børn og unge kan nu se frem til sommerferien 2017. Kvickly har nemlig doneret 100.000 kroner fra sandwichsalget på årets Roskilde Festival til vores ferielejre. 11 Tommeruplejr
 
 

Det var fart på sandwichsalget hos Kvickly på dette års Roskilde Festival. I løbet af de syv dage, som festivalen varede, blev der smurt, solgt og spist sandwich i lange baner.

I alt blev 23.808 sandwich til en samlet omsætning på 716.188 kroner langet over disken til de sultne festivalgæster. Og det er netop en del af denne omsætning, som Kvickly nu donerer til vores ferielejre.

100.000 til børnene

Kvickly havde inden festivalen besluttet sig for at donere ti procent af sandwichsalget til ferieoplevelser for udsatte børn, svarende til 71.619 kroner. Men da det er nemmere at arbejde med runde tal, besluttede kædedirektør Søren Steffensen at lægge ekstra 30.000 kr. oven i, så den endelig donation nu lyder på 100.000 kroner.

”Børnene er vores fremtid, og for 100.000 kr. kan vi nu sikre, at omkring 100 udsatte børn og unge får en god ferieoplevelse i selskab med nogle gode voksne rollemodeller, som de kan tage med sig helt ind i voksenlivet,” forklarer Kvicklys kædedirektør Søren Steffensen, der ser frem til at hjælpe de udsatte børn.

Pusterum i en svær hverdag

Udviklingskonsulent Benedicte Ohrt Fehler glæder sig over udsigten til at kunne hjælpe flere børn og unge til gode ferieoplevelser.

”I Røde Kors oplever vi, at flere og flere familier henvender sig til os, fordi de har brug for hjælp til sommerferien. Børnene har brug for ferien som et pusterum i en ofte svær hverdag. Og det at kunne komme tilbage efter sommerferien og fortælle om de gode oplevelser, de har haft – ligesom deres kammerater – er helt afgørende for børnenes trivsel.  Derfor er vi meget taknemmelige for den flotte donation fra Kvickly,” siger Benedicte Ohrt Fehler.

Samarbejde med Røde Kors

Ferieoplevelserne bliver en del af et Røde Kors-projekt for udsatte børn. Projektet skal sikre, at omkring 100 udsatte børn kan tage på ferielejr med deres familier. Ud over en god ferieoplevelse, får børnene en oplevelse for livet, et nyt netværk og kontakt til frivillige, der fremover kan hjælpe, når livet byder på udfordringer.