Jyske Bank er nomineret til førstehjælpspris

Vi har nomineret Jyske Bank til førstehjælpspris til arbejdspladser, der har gjort noget særligt for førstehjælp. Vi kårer vnderen tirsdag. 3 arbejdspladser er nomineret. Jyske Bank _nomineret _til _forstehjaelpsprisen
 
 

Jyske Bank tilbyder alle koncernens 3.900 medarbejdere et gratis førstehjælpskursus. Ud af deres 110 afdelinger har 68 afdelinger indtil afholdt førstehjælpskurser for medarbejderne. Derudover hænger 88 hjertestartere offentligt tilgængeligt døgnet rundt uden for banken, så lokalbefolkningen kan bruge dem i tilfælde af hjertestop.

Førstehjælpskursus på arbejdspladsen - og nem adgang til hjertestartere

”Det er vigtigt for os, at kunder, kollegaer og borgere i og omkring bankens afdelinger har mulighed for at tilbyde og modtage genoplivning i alle døgnets timer. Derfor har vi besluttet, at vi vil bakke op om Sundhedsstyrelsens anbefalinger for placering af hjertestartere – og vi har derfor sat tilgængelige hjertestartere op uden for banken,” siger Sine Askov Møller, der er arbejdsmiljøkonsulent i Jyske Bank.

For at motivere afdelingerne til at gennemføre kurserne og opsætte hjertestartere, har Jyske Bank indført konceptet ’hjerteklar’. Når en afdeling har installeret en hjertestarter, som er tilgængelig 24/7, og når mindst 50 procent af medarbejderne har deltaget i et førstehjælpskursus, kan afdelingen kalde sig ’hjerteklar’.

Alle danskere skal kunne førstehjælp

Det er en ambition om, at alle danskere skal kunne førstehjælp, der er årsag til, at Røde Kors uddeler en pris til arbejdspladser, fortæller chef for førstehjælp Tina Donnerborg.

”De arbejdspladser, der prioriterer at give medarbejderne et førstehjælpskursus, tager et særligt og vigtigt ansvar. Udover at skabe en mere tryg og sikker arbejdsplads, sikrer de også, at flere danskere lærer førstehjælp. Det kommer os alle sammen til gode,” siger hun.

I dag er det kun hver tredje dansker, der har et opdateret førstehjælpskursus.

Din virksomhed kan bestille et skræddersyet førstehjælpskursus her