jem & fix donerer en halv million kroner til Røde Kors’ hjælpearbejde

En halv million kroner betyder, at vi i Røde Kors har mulighed for at hjælpe endnu flere udsatte og sårbare mennesker i Danmark og ude i verden.Erling Nyhed1
 
 

Af Stine Oksbjerg.

Byggekæden jem & fix købte i efteråret 2015 et hus og satte det i stand med materialer fra byggekædens eget sortiment. Det færdige hus blev solgt med en fortjeneste, som jem & fix har valgt at give videre til Røde Kors.

Læs mere om jem & fix huset her

Med donationen på en halv million kroner kan vi hjælpe endnu flere mennesker gennem krig, naturkatastrofer og ensomhed.

”Jeg håber, pengene kan give nogle mennesker en bedre tilværelse. Der er mange udfordringer rundt omkring i verden, og mange har mere brug for pengene, end vi har,” forklarer Erling Daell, der er medejer af jem & fix, om baggrunden for donationen.

Støtter op om de frivillige

Erling Daell brænder for frivilligt arbejde og har selv været frivillig gennem mange år for forskellige organisationer. Med donationen vil han og jem & fix også gerne vise deres respekt for de frivilliges arbejde.

”Det er vigtigt at bakke op om de mange tusinde mennesker, der yder en stor indsats og lægger en masse timer i at hjælpe andre,” siger han.

I forvejen har jem & fix et samarbejde med Røde Kors, hvor byggekæden donerer udgåede varer, og Erling Daell er nuværende Klub 10 ambassadør. Det var derfor meget naturligt, at pengene skulle gå til Røde Kors, siger han.