Dupont Nutrition er nomineret til førstehjælpspris

Vi kårer vinderen tirsdag d. 29. april. Dupont Nutrition er en af de tre nominerede til vores førstehjælpspris til arbejdspladser.Du Pont _nomineret _til _foerstehjaelpsprisen _rodekors
 
 

Dupont Nutrition har i løbet af de seneste to år uddannet cirka 250 ansatte i førstehjælp. De har også opsat fire hjertestartere på arbejdspladsen i Brabrand, som kan nås inden for et minut. Derudover har Dupont Nutrition også indgået et samarbejde med Center for Akutforskning på Aarhus Universitetshospital, hvor de ansatte i arbejdstiden kan deltage i forskningsprojekter om livreddende førstehjælp sammen med medicinstuderende. 150 medarbejdere har været igennem forskningsprojektet i arbejdstiden.

Derfor er de nu nomineret til den førstehjælpspris, som Røde Kors uddeler til en virksomhed, der har gjort en særlig indsats på førstehjælpsområdet.

”Vi er en stor forskningsbaseret virksomhed, så der var helt utroligt stor interesse for samarbejdet med Center for Akutforskning. Det betød, at mange af vores medarbejdere hurtigt stillede sig til rådighed for forskningsgruppen,” siger Bo Rodam, der er ansvarlig for førstehjælpsaktiviteterne hos Dupont Nutrition i Brabrand.

Alle danskere skal kunne førstehjælp

Det er en ambition om, at alle danskere skal kunne førstehjælp, der er årsag til, at Røde Kors uddeler en pris til arbejdspladser, fortæller chef for førstehjælp Tina Donnerborg.

I dag er det kun hver tredje dansker, der har et opdateret førstehjælpskursus.

Din arbejdsplads kan få et skræddersyet kursus i førstehjælp